Succesvol
0 DAGEN TE GAAN

Kingdom of The Netherlands-Softball U19

Discipline:
Softball
Over Ons:
Hi There!
Wij zijn Team Kingdom of the Netherlands-Softball U19. Vorig jaar tijdens de Europese Kampioenschappen U19 in Italië, vielen we net buiten de top 3 waardoor we een rechtstreekse plaatsing voor het WK U19 Irvine, Californië van 11 t/m 18 Augustus misliepen. Begin December kregen we het goede nieuws van de wereldbond organisatie (WBSC) dat wij de wildcard kregen toegewezen. Super gaaf en dolblij zijn we met dit nieuws! Het betekent echter wel dat we vol aan de bak moeten met sponsor acties om het financiële plaatje rond te krijgen en daarbij kunnen we alle steun gebruiken. Helpt u ons mee met “The road to Irvine”?

Als team trainen we op de maandag en woensdagavond. Ook zullen we op de zondagen meedraaien in de Golden League, wat het hoogste competitie niveau is in Nederland. Daarnaast traint en speel iedereen nog bij haar eigen club, waar ook de nodige uren worden gemaakt. Dit allemaal in voorbereiding op het WK, waar we een top 12 klassering neer willen zetten.
Geslacht:
Vrouw
Het team is bij elkaar sinds: :
Controleren...
jan 09 2019
Aangpepast sporter(s):
Nee
Status:
  • Bondsstatus
Vereniging(en):
Twins, Roef!, Terrasvogels, Hoofddorp Pioniers, Quick Amersfoort, Onze Gezellen, Euro Stars, Neptunus, Gophers, Blue Birds, Alcmaria Victrix, Herons
Sportresultaten:
Een deel van het team is vorig jaar 4e geworden op het EK Junioren in Italië.
Ambitie:
Onze ambitie reikt veel verder dan het WK Junioren in Irvine deze zomer. Wij dromen allemaal van deelname aan de Olympische Spelen in Parijs 2024 of Los Angeles 2028. Het WK Junioren, aankomend zomer, is een mooi platform om onszelf verder te ontwikkelen, te proeven aan het internationale softbal niveau en leren wat er allemaal komt kijken bij het topsport leven.
Trainingsuren:
11
Website: Facebook: Instagram: Video url:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel

Succesvol
116%
Gehaald
€28.908,42
opgehaald
0
dagen over