Succesvol
0 DAGEN TE GAAN

Fenne van Haaren

Discipline:
Gymnastiek - Turnen
Provincie:
Noord-Brabant
Over mij:
Mijn naam is Fenne van Haaren,
Ik ben geboren in schijndel op 8 dec 2005. En ben bij Gympoint schijndel begonnen met Turnen via Gympoint ben ik naar Tabitta Boxtel gegaan om daar op het hoogste niveau te kunnen turnen. In 2017 is de A -Selectie over gegaan in Topturnen Zuid. Het Regionaal Talenten-centrum dames-turnen zuid Nederland genoemd RTC Topturnen Zuid.
Turnen is mijn grootste passie geworden en besteed hier erg veel tijd aan. Ik turn rond de 28 a 30uur per week om op het hoogste niveau mee te kunnen turnen, Ook ga ik hiervoor naar een Loot-school een (Topsport Talent school) waarbij rekening wordt gehouden met mijn trainingen en trainingsstage's zodat ik naast het turnen ook een VMBO-T diploma heb over een aantal jaren.
Ik zie het keer op keer weer als een uitdaging om het uiterste in me zelf boven te halen zowel in de turnhal als op school geef ik dan ook ruim 100%. Zelfs in vakanties ben ik bezig met mijn sport geniet ik er van om anderen te laten zien wat turnen is en probeer ik andere dingen bij te brengen. Mijn turn leven en turn hard is dan ook bijna 365dagen per jaar kloppend voor de sport.
Onderanderen het seizoen 2018 en het NK 2018 heeft mij een extra drive gegeven voor 2019. Ik ging daar heen met al een aantal podiums regionaal en had me dan ook gekwalificeerd voor 2 toestel finales in Ahoy op het NK voor Vloer en Brug. Helaas heb ik vrijdag voor de het NK een hamstring blessure opgelopen met het in turnen in Ahoy, Echter heb ik de meerkamp daarmee nog wel mee kunnen doen en heb ik een 9de plek kunnen behalen. Op zondag bij de toestel finales heb ik vloer moeten laten lopen vanwege de pijn. Op brug heb ik genoten van het grote Ahoy en ben daar toch nog 5de geworden van Nederland.
Deze mooie ervaring hoop ik dit jaar zonder blessure te kunnen herhalen op het NK in Juni 2019, tussen alle grote turners en turnsters in.
Kortom ik en mijn familie opa en oma's, broertje en oom mede turnsters, trainers en vrienden draaien om mijn sport heen.
Met alle liefde voor de sport TURNEN.
Geslacht:
Vrouw
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
RTC
(sport)Status:
Topsportstatus
Sportclub:
RTC Topturnen Zuid
Sportresultaten:
2018 resultaten Regio kampioen en Regio podiums
met twee toestel finales op vloer en brug in 2018 & een 9de plaats met de meerkamp op het NK 2019 in Ahoy.
2017 & 2016 in de top 10 van Nederland op het NK
Ambitie:
Mee doen aan NK en Wk's met als hooft doel om 2024 mee te kunnen en mogen naar de Olympische spelen in Parijs.
Startende met trainingen en training-stage's voor seizoen 2019.
Aantal Trainingsuren:
30uur
Facebook: Instagram:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Mijn grote passie: Turnen! Zou u mij alstublieft financieel willen...

Succesvol
108%
Gehaald
€812,50
opgehaald
0
dagen over