Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Bart de Bruijn

Discipline:
Zwemmen - Zwemmen
Provincie:
Zeeland
Over mij:
Mijn naam is Bart de Bruijn en ik ben 18 jaar. Mijn sport is zwemmen en dat doe ik met veel passie en plezier. Ik kom uit Etten-Leur. Ik ben in 2009 begonnen met zwemmen bij zwemclub de Flippers en sinds 2017 bij zwemvereniging ZC AquaDream in Roosendaal. Ik mag meedoen aan het Wereldkampioenschappen zwemmen voor doven en slechthorenden in Sao Paulo (Brazilie). WK zwemmen wordt gehouden van 25 tot en met 31 augustus 2019.
Het is ook altijd mijn droom geweest en ik ga die droom ook, hoop ik, waarmaken. Het vliegticket, de verblijfkosten, de maaltijden etc komen voor eigen rekening. Het gaat in totaal om een bedrag van 4000 euro voor mij en voor mijn coach/begeleider. De Koninklijke Nederlandse Dovensport Bond (KNDSB), een zelfstandige non-profit sportorganisatie voor de sportende doven en slechthorenden, heeft geprobeerd via fondsenwerving aan het bedrag te komen. En het blijft lastig en moeilijk. En daarom heb ik JULLIE hulp nodig. Willen jullie mij helpen zodat ik deze zomer een topprestatie kan leveren bij het WereldKampioenschap voor doven en slechthorenden?

Een deelname aan het Wereldkampioenschap voor doven en slechthorenden heeft ook een ander belangrijk doel: stimulering van de sport zwemmen binnen de KNDSB en de dovensport in het algemeen. Met de sport een breder publiek bereiken. Voor jong en oud. Hoe meer bekendheid des te meer de belangstellenden warm gemaakt kunnen worden om te gaan zwemmen. Als sporter wil ik jullie graag bedanken, dus kijk snel naar mijn tegenprestaties. Groetjes Bart
Geslacht:
Man
Aangepast sporter:
​ Ja
RTC-CTO-NTC:
Weet Niet
(sport)Status:
Bondsstatus
Sportclub:
ZC Aquadream
Sportresultaten:
Hij heeft ook vorig jaar bewezen op het EK zwemmen, waaraan hij deel heeft genomen, van alle afstanden de dikke PR’s behaald. Bart is nu zeer gemotiveerd om zich nog verder te ontwikkelen. Ook heeft hij veel potentie om hogerop te komen.
Ambitie:
Een medaille halen is mijn droomdoel
Aantal Trainingsuren:
6
Facebook:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Mijn naam is Bart de Bruijn en ik ben 18jr. Mijn sport is zwemmen en dat...

Afgerond
27%
Gehaald
€1.065,00
opgehaald
0
dagen over