Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

`Team Illuminettes

Sportdiscipline:
Schaatsen - Kunstrijden
Over Ons:
Wij zijn Team Illuminettes - het juniorenteam van synchroonschaatsvereniging Kids on Ice uit Eindhoven.

Op doen 15 en 16 maart 2019 vinden de wereldkampioenschappen synchroonschaatsen voor Junioren plaats in Neuchâtel, Zwitserland.. En wij mogen daarbij zijn! Na al ons harde werk en veel plezier, komt daarmee voor ons een droom uit!

Weet je niet wat synchroonschaatsen is? Bekijk dan het filmpje. Als team rijden we met 16 rijders een kür waarin we samen allerlei elementen schaatsen, zoals lijnen, cirkels, liften en pirouettes. Dit seizoen hebben we aan diverse buitenlandse wedstrijden meegedaan en daarmee een ticket voor het WK binnengesleept. Daar zijn we natuurlijk heel trots op en we gaan ons voor 200% inspannen om er een hele mooie wedstrijd van te maken. Omdat er hoge kosten zijn verbonden aan de internationale wedstrijden, zijn we deze crowdfundingsactie opgezet. Wilt u ons helpen? We zijn klein met elke bijdrage, groot en klein!

Alvast heel erg bedankt!
Team Illuminettes

Chloë, Demi, Dionne, Eline, Gaia, Ingvild, Isabel, Jitse, Joni, Julia, Lisanne, Kiki, Marieke, Megan, Nalino, Selena, Sivanne, Tara Anne, Thijs en Yourik

Geslacht:
Gemengd
Het team is bij elkaar sinds: :
Controleren...
aug 20 2017
Aangpepast sporter(s):
Nee
Status:
  • Bondsstatus
RTC-CTO-NTC:
  • NEE
Vereniging(en):
Kids on Ice
Sportresultaten:
Team Illuminettes is in het seizoen 2017-2018 Nederlands Kampioen geworden in de discipline synchroonschaatsen. Op diverse internationale wedstrijden (waaronder Lumière Cup in Eindhoven en de Spring Cup in Milaan), hebben ze de limiet voor deelname aan de ISU World Junior Synchronized Skating Championships 2019
Ambitie:
Voor dit seizoen deelname aan het WK Junioren en doorgroeien naar het seniorenteam en deelname aan het wereldkampioenschap voor senioren.
Trainingsuren:
8
Website: Facebook: Video url:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Op 15 en 16 maart 2019 vinden de wereldkampioenschappen...

Afgerond
10%
Gehaald
€480,00
opgehaald
0
dagen over