Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Dagmar van Wonderen

Discipline:
Judo
Provincie:
Noord-Holland
Over mij:
Hallo allemaal,

Mijn naam is Dagmar van Wonderen, ik woon in Haarlem en ik ben een judotalent van 17 jaar. Als klein meisje ben ik begonnen bij Kenamju, de beste club van Nederland, waar ik nu nog steeds judo. Hier heb ik mijn judo goed weten te ontwikkelen waardoor ik verschillende nationale en internationale prestaties heb kunnen neerzetten.
Op basis van mijn judoprestaties van de afgelopen jaren en de resultaten van dit seizoen heeft de Judo bond mij geselecteerd voor de European Junior Cups (EJC's): Coimbra, Sarajevo en Paks.. Door deze internationale toernooien kan ik mij kwalificeren voor het Ek. Maar uiteindelijk is mijn doel om het Ek en WK te mogen judoën dit jaar!

Naast de wekelijkse trainingen in Haarlem en de nationale trainingen op Papendal, gaan we met het RTC-NW één keer per maand naar een nationale-internationale traingsstage. Hier doen wij veel ervaring op, zodat we nog beter worden.
Alle kosten die worden gemaakt tijdens mijn judo carrière moet ik zelf financieren. Door de financiële steun vanuit mijn familie, maar vooral mijn vader, is het mogelijk om mij veder te ontwikkelen in de topsport. Met deze steun vanuit mijn familie is het niet genoeg om alles te bekostigen, daarom zou ik uw financiële steun goed kunnen gebruiken. Alle kleine beetjes helpen!
Geslacht:
Vrouw
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
RTC
(sport)Status:
Belofte
Sportclub:
Stichting topjudo Kenamju
Sportresultaten:
2019 3de NK Senioren
2019 3e ECC Follonica (Italie)
2019 2de Thüringen pokal (Duitsland)
2019 1ste Antwerpen open
2018 3de Olésnica open (Polen)
2018 3de Tournament Venray U18
2016 3e Nederlands kampioenschappen
Ambitie:
Om ooit een Ek,Wk, Eyof en Olympische spelen te mogen judoën.
Aantal Trainingsuren:
14
Facebook: Instagram:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


EK,WK en Eyof kwalificatietraject -18

Succesvol
100%
Gehaald
€590,00
opgehaald
0
dagen over

Helpt u mij om de wereldtop van de junioren te behalen

Afgerond
0%
Gehaald
€0,00
opgehaald
0
dagen over