Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Bruce Warners

Discipline:
Judo
Provincie:
Noord-Holland
Over mij:
NIEMAND IS EEN TALENT. JE WERKT HARD OM GOED TE WORDEN EN NOG HARDER OM BETER TE WORDEN.

Ik ben Bruce Warners, 16 jaar oud, judoka, Haarlemmer en 4 VWO-leerling op het Caland Lyceum Amsterdam. Het Caland Lyceum is een LOOT-school. Op zo’n school geven ze alle mogelijkheden om naast je school topsport te kunnen beoefenen. Nu kan ik 10 uur per week trainen om de top te behalen. Om mijn sporten te kunnen financieren werk ik ook nog bij een administratiekantoor en geef ik judoles bij Kitty Bravik (BUDO TOP NEDERLAND). Helaas red ik het daarmee niet helemaal.
Sinds ik 8 jaar oud ben doe ik al aan wedstrijdjudo, een fantastische sport waar ik met ups en downs goede resultaten behaal. Zo ben ik nu na een revalidatie van een jaar weer helemaal terug, train ik weer volop en neem ik ook weer deel aan de internationale toernooien in België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Polen en Slovenië. Met mijn werk bij het administratiekantoor en Kitty Bravik red ik het niet om mijn bijdrage voor de reis- en verblijfskosten voor deze toernooien te kunnen financieren. Kunt u mij helpen? Elke financiële bijdrage groot en klein is welkom. Met uw hulp kan ik me blijven ontwikkelen en mijn droom waarmaken.

Heel erg bedankt alvast!
BRUCE WARNERS


Geslacht:
Man
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
RTC
(sport)Status:
Belofte
Sportclub:
Kenamju Haarlem
Sportresultaten:
3e Bayer Cup Leverkusen 2019
3e Pot van Olen België 2019
3e Bushi Open 2019
7e NK 2019
2e Int. Kaizen Toernooi 2018
5e NK Teams 2018
5e Pot van Olen België 2018
5e Bremen Masters 2018
7e World Cup Polen 2018
3e Noord Holland (4x)
Ambitie:
De top halen! Mijn ambitie vorig jaar was om ECC's te gaan draaien. En dat is gelukt in 2020! Het doel voor komend jaar is om meerdere ECC's te gaan doen én om me daar te meten met de internationale judoka's.
Aantal Trainingsuren:
10
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Hallo ik ben Bruce, Ik ben 15 en ik doe aan judo. Om me te ontwikkelen ga...

Afgerond
11%
Gehaald
€212,50
opgehaald
0
dagen over