Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Jing Long Weng

Discipline:
Tennis
Provincie:
Limburg
Over mij:
Ik ben Jing Long Weng, 18 jaar oud die full-time tennis doet. Ik ben begonnen op 7 jarige leeftijd en werd ontdekt door trainers dat ik talent had. Wat mij triggert om te tennissen is de passie voor de sport zelf en Roger Federer. Tennis is een mentale sport en je krijgt te maken met ups en downs. Je moet blijven opstaan en doorgaan. Dat is een sterkte! Ik volg een opleiding Sportmarketing en Communicatie op het Johan Cruyff College in Nijmegen.
Geslacht:
Man
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
Weet Niet
(sport)Status:
Bondsstatus
Sportclub:
Tennisclub Venlo
Sportresultaten:
1e plaats Masters Limburg
1e plaats dubbel ITF5
2e plaats dubbel ITF4
Halve finale single ITF 3
Kampioen met Competitieteam 1e klasse Heren
ITF Junior ranking 450e
Verschillende top 200 ITF Junior verslagen en ATP top 750.
1e ATP Punt
Ambitie:
Mijn ambitie is om top 100 ATP te komen te staan! Tennis is een dure sport als je het op wereldniveau wilt beoefenen. Tot nu toe heeft het al heel veel geld per jaar gekost om op dit niveau te kunnen komen en om dit te kunnen bekostigen speel ik competitie in het buitenland, heb ik een paar sponsors en krijg ik substantiële financiële steun van mijn ouders. Ik ben nog niet begonnen aan mijn Profcircuit en wil er graag aan begonnen zodat ik een plek op de wereldranglijst kan prikken. Ik moet beginnen met de Future toernooien.

Deze extra kosten zijn zeer moeilijk op te brengen en daarom zoek ik hulp van liefhebbers die het mooi vinden om een tennisser naar de top te helpen.
Aantal Trainingsuren:
28
Website: Facebook: Instagram:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Ik ben Jing Long Weng, 18 jaar oud die dagelijks wel bezig is met tennis....

Afgerond
41%
Gehaald
€1.020,00
opgehaald
0
dagen over