Jelmer Schinkel

Discipline:
Volleybal - Volleybal
Provincie:
Utrecht
Over mij:
Een sportief doel voor ogen hebben is iets wat vaker voor komt in Nederland, toch moet je jezelf onderscheiden van de andere. Kosten wat het kost alles op het spel zetten om het beste uit jezelf te halen. Dit motiveert mij om elke dag 1% meer te geven, om uiteindelijk op het hoogste niveau te kunnen spelen.

Ik ben momenteel 18 jaar en zit in het eerste jaar van mijn studie, ik studeer Human Research Management. Dit combineer ik met volleybal op hoog niveau, dit zorgt soms voor een hoop stress. Tot laat in de avond trainen en de volgende ochtend weer vroeg op school zijn.. Deze discipline moet je als topsporter hebben.

Met het geld dat ik wil op halen hoop ik mijn sportprestaties zoveel mogelijk positief te bevorderen, denk bijvoorbeeld aan supplementen, een sportschool abonnement, trainingskleding, braces en middelen voor blessurepreventie. En daarnaast ook de bijdrage voor grote toernooien.
Geslacht:
Man
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
NEE
(sport)Status:
Bondsstatus
Sportclub:
VV Utrecht
Sportresultaten:
Prima Donna Kaas Huizen Volleybal School (2014-2015)
Pointmaker Volleybal School (2016-2017)
Selectie Ikvolleybal.nl (2017-2018)
5e op United World Games in Oostenrijk (2018)
1e op Vestsjælland's Molten Cup in Denemarken (2018)
2e op Internationaal Dynamo Toernooi (2018)
3e op United World Games in Oostenrijk (2019)
Ambitie:
Eredivisie volleybal in Nederland
Jong Oranje

Via Talentboek hoop ik 600 euro op te halen om zo mijn droom in vervulling te laten komen. Dit kan ik helaas niet alleen. Ik heb daarvoor de hulp nodig van donateurs. Uiteraard staat hier een tegenprestatie tegenover.
Aantal Trainingsuren:
14
Instagram: Video url:
Unable to load tooltip content.