Succesvol
0 DAGEN TE GAAN

Liza Chioma Tran

Discipline:
Volleybal - Volleybal
Provincie:
Gelderland
Over mij:
Hoi allemaal,
Ik ben Liza Tran, ik ben 16 jaar en doe aan topsport volleybal. Ik heb voor deze sport gekozen, omdat ik hierbij mijn lengte goed kan gebruiken en het samenspel heel erg leuk vind. Ik steek veel tijd in volleyballen en dat doe ik met plezier ik houd van uitdagingen, wil later op hoog niveau spelen en wil verder ontwikkelen om beter te worden wat ik nu ook aan het doet ben. Ik zit nu in de vierde klas van het Vwo op het Beekdallyceum in Arnhem. Dit is een topsport school die mij dus heel erg ondersteund om topsport en school goed met elkaar te combineren. Ik doe nu ongeveer drie jaar aan volleybal, maar ik weet al heel goed wat ik wil bereiken en dat is volleyballen in Amerika! Natuurlijk is volleybal dan erg belangrijk voor mij maar school blijft altijd op nummer één. Verder is mijn doel ook om mijn vwo diploma te halen en een scholarship te behalen vóór 2022 om verder te sporten en studeren in Amerika.
Geslacht:
Vrouw
Geboortedatum:
18 jan 2004
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
RTC
(sport)Status:
Belofte
Sportclub:
Livo
Sportresultaten:
Ik ben nu dus ongeveer drie jaar aan het volleyballen. Toen ik begon wilde ik steeds beter worden en dat werd denk ik ook opgemerkt. Na 7 maanden werd mij gevraagd of ik interesse had in een selectietraining van RTC in Apeldoorn. Hier heb ik aan deelgenomen en ben vanaf toen vaker gaan trainen. Op mijn normale club speelde ik toen in de B1. Ik ben vorig seizoen overgestapt naar een andere club Livo, ik wilde namelijk meer uitdaging en dat konden en kunnen zij mij nog steeds bieden. Ik speel nu in de dames 1 en 4. En daarnaast speel ik bij de Achterhoekse Volleybalacademie.
Ambitie:
Over een paar jaar wil ik graag in Amerika spelen. Mijn voorbeeld is Celeste plak. Naast dat zij in het Nederlands dames volleybal team speelt, speelt ze ook in Italië en heeft zij onmens veel kracht in haar slag. Mijn droomdoel is uiteindelijk om voor grotere clubs over heel de wereld te mogen spelen. Het maakt niet uit waar ik het doe, als ik het maar kan doen en er plezier in blijf houden.
Aantal Trainingsuren:
10
Twitter: Instagram:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Hallo allemaal, Ik ben Liza Tran, ik ben 15 jaar en doe aan volleybal....

Succesvol
100%
Gehaald
€500,00
opgehaald
0
dagen over