Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Mathieux Panacho

Sportdiscipline:
Autosport - Kart
Provincie:
Zuid-Holland
Over mij:
Welkom op mijn pagina!

Mijn naam is Mathieux Panacho, een 18 jarige jongen die druk bezig is zijn droom te bereiken, kart kampioen op wereld niveau worden.

De afgelopen 2 jaar heb ik succesvol mijn passie en droom mogen uitvoeren en heb meegereden in de Benelux kart kampioenschappen, in de Formula Honda 9pk binnen de GK4KartSeries bij KWM Racing. Na in de Formula Honda 9pk meerdere overwinningen te hebben behaald, vinden mijn team, coaches, organisatie en ik dat het tijd is om mij te bewijzen in de volgende klasse, de Tillotson T4. Naast dat dit een snellere kart is in een volwassen competitiever veld, is de kracht van deze klasse dat er een beperking is in het maken van de afstelling zodat het in races puur aankomt op de kunsten van de rijder in plaats van wie de duurste onderdelen kan kopen. Bovendien biedt deze klasse ook mogelijkheden om WK’s te rijden. Hiervoor ben ik op zoek naar sponsoren die mij kunnen vergezellen naar dit volgende niveau. Om alle wedstrijden succesvol mee te kunnen doen zal er tussen races door echter wel getraind moeten worden en onderdelen regelmatig vervangen moeten worden, dit zorgt voor het totaalbedrag. Nu lijkt dit een zeer grote hoeveelheid geld, maar dit is uit een aantal factoren opgebouwd:

- Zo moet de kart aangeschaft worden (3600 Euro)
- De bandjes voor een volledig seizoen (2000-2500 Euro)
- Tentgeld (1200 Euro)
- De brandstof voor de kart voor een heel seizoen (200 Euro)
- Inschrijfgeld voor alle wedstrijden (1200 Euro)
- Eventuele schades (250-1000 Euro)
- Overnachting, eten, reiskosten etc… (1100 Euro)

Hierbij zou een stukje budget van sponsoren het voor mij een stuk makkelijker maken om voldoende te kunnen trainen waardoor podium plaatsen eerder een zekerheid dan een mogelijkheid worden.

Alle kleine beetjes helpen en natuurlijk is iedereen welkom om mij te aan te moedigen maar mijn sponsoren kunnen ook een kijkje in de keuken komen nemen.

Met bedrijven en of personen die mij willen sponsoren wil ik natuurlijk graag in gesprek voor een verdere kennismaking en hoe ik en mijn team als tegenprestatie, uw vertrouwen in een vorm van sponsoring zo goed mogelijk tot uiting kan brengen. Hetzij in exposure naar buiten, flyeren op het circuit hetzij met bedrijfsactiviteiten zoals een kart clinic met een hapje en een drankje; andere suggesties zijn altijd bespreekbaar.

Voor contact kunt u een mailtje sturen naar: m.a.panacho@gmail.com

Hopelijk tot snel,

Mathieux Panacho
Geslacht:
Man
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
NEE
(sport)Status:
Bondsstatus
Sportclub:
KWM Racing
Sportresultaten:
2x overwinning Honda 9PK Benelux kartkampioenschap

4e eindstand Honda 9PK Kartkampioenschap
Ambitie:
Mijn ultieme droomdoel is om een succesvolle carrière te bereiken in de internationale autosport.
Aantal Trainingsuren:
-
Website: Facebook: Instagram: Video url:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Na 2 jaar succesvol te hebben deelgenomen in de 9pk is het tijd voor de...

Afgerond
1%
Gehaald
€70,00
opgehaald
0
dagen over