0% van €50.000,00
147 DAGEN TE GAAN

Yvonne van Gennip Talent Fonds

Telefoonnummer:
06-80083853
Adres:
Olympisch Stadion 14
Postcode:
1076 DE
Over de organisatie:
WIJ HELPEN TALENTEN HUN DOELEN TE VERWEZENLIJKEN

Als jong schaatstalent was ik in de gelukkige omstandigheid dat ik me geen zorgen hoefde te maken over de financiering van mijn topsportcarrière. Daardoor kon ik me zorgeloos richten op mijn trainingen en steeds beter worden. Maar dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Mijn drive is om het voor ieder kind met talent mogelijk te maken om zich optimaal te ontwikkelen, ongeacht de financiële situatie. Het Yvonne van Gennip Talent Fonds richt zich op een specifieke doelgroep: sporters met een gesignaleerd talent. Het doel is om deze sporttalenten met de nodige financiële ondersteuning te helpen om zich optimaal te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen. Naast een bijdrage uit het fonds bieden wij talenten de mogelijkheid om gebruik te maken van ons crowdfunding platform Talentboek. Een platform waar aanstormende talenten zelf inkomsten werven om hun sportieve ambities waar te maken.

“Laten we trots zijn op onze jonge, ambitieuze topsporters en er met elkaar voor zorgen dat geen enkel talent verloren gaat!”

Yvonne van Gennip
Geslacht:
Gemengd
Ambitie:
Het Yvonne van Gennip Talent Fonds inzetten om fondsen te werven om daarmee talentvolle sporters een kans te geven de top te behalen. Dit is niet alleen belangrijk voor de sporter zelf maar ook voor zijn omgeving en de sport die hij/zij bedrijft in het bijzonder. Een positieve bijdrage leveren aan sport en sportparticipatie in Nederland in het bijzonder in belang van een sportiever, gezonder en socialer Nederland.
Website: Facebook: Twitter:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel

0%
Gehaald
€50,00
opgehaald
147
dagen over