0% van €50.000,00
101 DAGEN TE GAAN

Help mee om sporttalenten te ondersteunen

Help mee om sporttalenten te ondersteunen

Mijn Verhaal

Het beoefenen van topsport kost veel geld. Voor veel talenten zijn deze kosten dusdanig hoog dat ze dreigen af te haken. Het Yvonne van Gennip Talent Fonds is opgericht om deze toppers in de dop te ondersteunen. Naast het crowdfunding platform Talentboek waarmee talenten zelf geld kunnen genereren, kunnen talenten een aanvraag indienen voor een financiële bijdrage. Middels een jaarlijkse uitreiking ontvangen de talenten een mooie cheque.

Tevens is er een derde mogelijkheid voor sporttalent om een extra steuntje in de rug te krijgen, de zogenaamde Talentvoorziening. Deze voorziening is specifiek voor talenten waarvan de ouders/verzorgers een inkomen hebben op of onder het sociaal minimum. Voor alle sporttalenten en deze kwetsbare groep in het bijzonder vragen wij uw hulp! Elke donatie aan deze crowdfunding campagne komt terecht bij de sporttalenten. Het streefbedrag is €20.000 waarmee we 10 talenten kunnen ondersteunen. Helpt u ook mee?

Met sportieve groet,
Yvonne van Gennip

 

 Mijn Donateurs

Anoniem
19 mei 2020
Reactie van donateur: Iedereen wil mooie sportprestaties blijven zien. Belangrijk dus dat iedereen doneert om dit mogelijk te maken! Een sportliefhebber.
€50,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
  • YvGTF heeft zich zojuist geregistreerd op de site
    Bericht wordt gecontroleerd
    Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
Er zijn hier nog geen activiteiten