0% van €20.000,00
127 DAGEN TE GAAN

Help mij met mijn Formule 4 trainingen in 2021

Help mij met mijn Formule 4 trainingen in 2021

Mijn Verhaal

In 2020 werd ik (toen 14) als junior toegelaten tot het Franse Formule 4 kampioenschap. Ondanks dat ik geen eerdere F4-race-ervaring had en voortdurend last had van mechanische problemen, lukte het mij toch om in zes races in de top 10 te eindigen en behaalde ik mijn eerste pole position. Ik eindigde als tweede junior in het Franse Formule 4 kampioenschap.


Nu de uitdagingen van het rookieseizoen achter me liggen, kijk ik uit naar een seizoen met pole positions, podia en trofeeën. Ik heb geleerd van successen en tegenslagen en heb mijn rijtechniek verbeterd. Ik verkleinde het tijdverschil met de nummer 1 van 1,5 seconde aan het begin van het seizoen naar 0,5 seconde in de laatste race.


Ik wil dus heel graag door met Formule 4 racen in 2021 (en doorgroeien naar Formule Renault en Formule 3 daarna) en daarvoor heb ik sponsoring nodig. Om mijn trainingen en simulatorsessies te kunnen bekostigen komend seizoen, zou ik je graag om een bijdrage willen vragen. Hoe meer ik train (zowel op het circuit als in de simulator), hoe groter de kans is dat ik een podium behaal in de race!

 Mijn Donateurs


Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten