2% van €20.000,00
79 DAGEN TE GAAN

Dutch junior Lions op weg naar Europees Kampioenschap Italy 2019

Dutch junior Lions op weg naar Europees Kampioenschap Italy 2019

Mijn Verhaal

Dank dat u onze actie pagina bezoekt en we nodigen u graag uit om ons verhaal en ons team te leren kennen.

American Football is een sport - en onze passie- waarmee we onze spelers een instelling voor het leven willen overbrengen: met discipline samen hard werken voor een gezamenlijk doel,  als 'band of brothers' levenservaringen opdoen en wij als coaches en begeleidende staff vragen we uw hulp om hen alle kansen die de sport aanbiedt te kunnen grijpen.

Onze spelers, onze jongens van 15 tot 19 jaar jong, komen uit alle geledingen van Nederland met lang niet allemaal de mogelijkheid om de relatief hoge kosten die onze sport vraagt te dragen.

Trainingen door geheel Nederland, wedstrijden door geheel Europa, eigen wedstrijd tenues etc. Alles hebben de jongens ervoor over, maar ze lopen tegen grenzen aan.

Het aanstaande Europees Kampioenschap in Italië deze zomer is voor het team binnen handbereik. Nog één keer winnen. Ze zijn er gebrand op. En dan volgt de volgende uitdaging: een reis en verblijf van een dag of 8.

Lees a.u.b. wat onze Headcoach Wouter van den Bogaard (coach Bogey) als persoonlijk doel heeft voor de jongens"

"In het huidige landschap van American Football in Amerika zijn en veel mogelijkheden voor Europese spelers om studiebeurzen te verdienen bij grote scholen en top programma's in het Amerikaanse College Football. De Dutch Junior Lions geven de talenten van de buitencategorie een kans om voor het eerst in hun leven 11 tegen 11 Football te spelen zoals dat in Amerika op College en tevens Professioneel niveau gespeeld wordt, aangezien er in de Nederlandse competitie afwijkend word gespeeld met 7 vs 7 dan wel 9 vs 9. 
 
De DJL bied deze spelers een platform om zich te laten zien, gescout te worden en een studiebeurs voor een universitaire opleiding te verdienen. De eerste stap in Amerika om kans te maken voor een carrière als professionele American Football speler in de National Football League (NFL).'
 
Voor de reis naar het EK in Italië is een behoorlijk budget nodig: 45 spelers, 10 coaches en 12 staff leden gaan reizen, verblijven en eten. En natuurlijk wedstrijden spelen.
 
Coaches en begeleidende staff willen de spelers graag een onvergetelijke levenservaring laten opdoen.
 
Helpt u ons mee door deze actie te steunen met een donatie en de actie te delen onder uw kennissen en vrienden?
 
Op 27 april a.s. is de beslissende kwalificatie wedstrijd tegen Spanje in Arnhem at Arnhem Falcons Field. Komt u ook kijken om het team naar Italië te zien gaan?
 
 
Hartelijk dank namens Dutch Junior Lions American Football Team U19
 
Coach Bogey
Coaches
Staff


Mijn Donateurs

Nienke
25 april 2019
€75,00
Ika van de pas
31 maart 2019
Reactie van donateur: Succes
€100,00
Pat en fran
30 maart 2019
Reactie van donateur: Succes
€50,00
Union Glas en Timmerwerken
24 maart 2019
Reactie van donateur: Veel succes in Italie
€150,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
  • Stefan heeft zich zojuist geregistreerd op de site
    Bericht wordt gecontroleerd
    Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
Er zijn hier nog geen activiteiten