Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Fulltime sporten maar toch ook starten met een opleiding

Fulltime sporten maar toch ook starten met een opleiding

Mijn Verhaal

Wat leuk dat je naar mijn profiel kijkt! Mijn naam is dus Bowien Jansen, ik ben 20 jaar en ben in 2014/2015 met atletiek begonnen. Eigenlijk al kortstondig eerder, maar dat is een verhaal apart. Daarover kan je alles lezen op mijn website http://www.bowienjansen.nl/bowien-biografie/.

Mijn specialisatie is de sprint, en dan vooral de 60 meter (indoor), 100 en 200 meter. In mijn juniorentijd heb ik diverse Nederlandse titels en podiumplaatsen behaald, met als hoogtepunten een 5e plaats op het EK Junioren 2017 op de 100 meter en een bronzen medaille op het NK Indoor bij de senioren.

Sinds een jaar train ik fulltime op Nationaal Sportcentrum Papendal in Arnhem. Een prachtige kans waar ik heel veel faciliteiten tot mijn beschikking heb. Dat eerste jaar op Papendal heb ik mijn Propedeuse HBO Sportkunde gehaald. Echter deze studie (een van de twee studies die op Papendal door de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, HAN, wordt gefaciliteerd) lag niet in mijn interessegebied. Eerder ben ik cum laude geslaagd voor mijn MBO-4 Sociaal Maatschappelijk Dienstverlener. En daar ligt mijn hart.

Géén reguliere studiefinanciering met studenten OV Daarom wil ik in februari 2019 starten met de deeltijdopleiding Social Work aan de HAN. Helaas is een reguliere opleiding niet mogelijk omdat de verplichte uren niet te combineren zijn met mijn trainingsschema, ook niet met een topsportregeling. Heel erg jammer, vooral ook omdat de reguliere studiefinanciering met studenten OV daar niet op van toepassing is. Werken naast de trainingen op Papendal is helaas ook niet mogelijk.

Deeltijdstudie Social Work Toch ga ik starten met de opleiding! Ik hoop natuurlijk nog heel lang topsporter te kunnen blijven, en mooie internationale resultaten in de atletiek te behalen (mijn droom is deelname aan de Olympische Spelen), maar ik besef me heel goed dat er ooit een einde aan komt. En dan wil ik graag aan de slag in het sociale werk. Bovendien vind ik leren heel erg leuk om te doen. Ik ontwikkel me niet graag alleen in de sprint, maar ook op dit vlak.

Woon- en levensonderhoudskosten worden door mijn ouders betaald, maar ik ben dus op zoek naar sponsors voor mijn studiekosten. Hopelijk kunt u mij daarbij helpen?Mijn Donateurs


Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten