3% van €5.000,00
31 DAGEN TE GAAN

Help Joanne naar de top

Help Joanne naar de top

Mijn Verhaal

Hi ik ben Joanne Lehr,
Ik ben 18 jaar en sinds mijn veertiende ben ik begonnen met atletiek. De eerste jaren heb ik met heel erg veel plezier bij de middellange afstandsgroep van Ben van Boven getraind. Dit combineerde ik met het Centre for Sports and Education waar ik onder begeleiding van Ben van Boven extra kon trainen. In het schooljaar 2020/2021 heb ik mijn havo diploma gehaald en op dit moment heb ik een tussenjaar.

Een tussenjaar waarin ik mij focus op mijn sport en vervolgopleiding. Ik wil graag naar de topsportklas fysiotherapie in Arnhem, deze start om de 2 jaar en het is nog spannend of ik word toegelaten, maar dat ik het wil proberen is voor mij zeker. Sinds een half jaar heb ik besloten om mij meer op de korte afstand te richten. Ondanks dat ik nog maar net begonnen ben gaat dit al best goed. Afgelopen zomer liep ik mijn eerste 400m meiden onder 20 NK in Amersfoort. Boven verwachting plaatste ik mij voor de halve finale en later ook de finale. Ditzelfde weekend verbeterde ik 3x mijn persoonlijk record en werd ik uiteindelijk 5de van Nederland. Mijn record is nu 60.89 sec op de 400m.

Na mijn diploma uitreiking ben ik meer in Arnhem gaan trainen bij Loopland Gelderland onder leiding van Lars van Surksum en Honoré Hoedt. Hier doe ik nu op maandag een heuveltraining, op donderdag een baantraining op Papendal en op zaterdag een training die meer gericht is op duur in de bossen van Warnsborn. Naast mijn trainingen in Arnhem kan ik via het Centre for Sports and Education blijven trainen aan mijn kracht, coördinatie, balans, techniek en snelheid. Snelheid train ik ook op de woensdagavond tijdens de sprinttraining van Jan Plat, een hele leuke groep waar ik veel kan leren. In totaal train ik zo'n 9 tot 11x in de week. Elke training kijk ik hoe ik mij voel. Ben ik niet fit dan sla ik een keer over of doe ik wat rustiger aan. Ik ken mijn lichaam goed en weet wanneer ik wel of niet diep kan gaan.

Dit jaar focus ik mij volledig op atletiek. Ik ga meedoen aan een aantal korte cross wedstrijden bij de senioren om sterker te worden, maar de focus zal vooral liggen bij de baanwedstrijden. Mijn doel: sneller worden op de 400 meter! Zelf wil ik graag onder de 60 seconden lopen en het liefst nog wat sneller. Ik hoop ook dit jaar weer mee te kunnen doen aan de Nederlandse Kampioenschappen. Ik wil naar de top en daar ga ik alles voor doen!

Ik heb deze crowdfunding opgericht omdat er veel kosten zijn. Ik ga mij dit jaar volledig focussen op atletiek. Zo ga ik dit jaar mee op trainingsstages in het buitenland, train ik bij verschillende experts op het gebied van kracht, sprint of middellange afstand en heb ik regelmatig nieuwe schoenen en kleding nodig voor trainingen en wedstrijden.

Het zou fantastisch zijn als u mij zou willen helpen bij het mogelijk maken van deze droom. Mijn motto: Don't dream of winning, train for it! Helpt u mij mee?

Met vriendelijke groet,

Joanne LehrMijn Donateurs

Anoniem
20 november 2021
€10,00
Marijke dejong
17 november 2021
Reactie van donateur: Succes
€25,00
Anoniem
15 november 2021
Reactie van donateur: Heel veel succes!
€10,00
Robert
14 november 2021
Reactie van donateur: Succes!!
€25,00
Anoniem
14 november 2021
Reactie van donateur: Suc6 met de weg naar de top.
€5,00
Anoniem
14 november 2021
Reactie van donateur: Suc6 naar de top. Groetjes vanuit Vr'hoop
€10,00
Anoniem
13 november 2021
Reactie van donateur: Succes en zet hem op!
€25,00
Anoniem
13 november 2021
Reactie van donateur: Ga ervoor
€8,00
Anoniem
13 november 2021
Reactie van donateur: Dit geld is bestemd voor de financiering van de ontwikkeling van het jonge talent
€10,00
Anoniem
13 november 2021
Reactie van donateur: Succes! Op naar de top!
€25,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten