Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Mijn weg naar de top

Mijn weg naar de top

Mijn Verhaal

Alles geven voor wat je wilt bereiken. Dat is hoe ik in het leven sta. Zo benader ik mijn sport.  Voor mij is er geen andere weg dan omhoog.

Wie ben ik?

Mijn naam is Mojalefa Kloprogge, ik ben 18 jaar oud en ik doe aan atletiek. Daarbij ligt mijn kracht op de lange afstanden en loop ik met plezier veel kilometers. Je kan me vinden op de baan, de weg en de cross.

Ik ben geboren in Lesotho, een mooi land in het zuiden van Afrika. Ik ben daar opgegroeid tot ik op mijn 5e werd geadopteerd en naar Nederland kwam. Hier ben ik in 2014 begonnen met hardlopen, eerst wat kleine wedstrijdjes en af en toe een rondje met mijn buurman die ik al direct goed bij kon houden. Het ging goed. Ik merkte dat ik steeds beter werd en dat motiveerde mij om nog meer te gaan trainen en wedstrijden te lopen. In 2016 werd ik gescout door mijn huidige trainer en sindsdien train ik hard om de top te bereiken in mijn sport. En dat gaat erg goed. Zo ben ik bijvoorbeeld erg trots op mijn 5e plek op het NK op de 3000m. Daarnaast heb ik mij weten te vestigen in de nationale top in mijn categorie. Mijn ultieme droom is echter het behalen van een gouden medaille op de Olympische Spelen en het WK. Ik wil het leven van een toploper leiden en een geweldige carrière hebben. Een grote inspiratiebron voor mij is marathonloper Eliud Kipchoge uit Kenia en Sifan Hassan die ook voor Nederland uitkomt.

Wat kan mij daarbij helpen?

Om zulke doelen te bereiken moet ik er volledig voor gaan, veel trainingsuren maken en de nodige hordes overwinnen.  De financiën leveren mijn voornaamste struggle op. Het reizen naar trainingen en wedstrijden kost een hoop geld. Ook ga ik steeds vaker naar het buitenland voor grote wedstrijden en trainingsstages. Ook hiervoor moet ik een bijdrage betalen voor de reis- en verblijfskosten. Helaas blijft het daar niet bij.

Om blessures te voorkomen en de beste prestaties te behalen heb ik ook goed materiaal nodig. Ik zou het geld willen besteden aan sportkleding/schoenen, trainingsstage, materiaal voor herstel etc. om te zorgen dat ik in de training en de wedstrijden optimaal kan presteren.

Om dit allemaal te financieren heb ik hulp nodig. 

Hoe kunt u daarbij helpen?

Wat mij erg zou ondersteunen is een donatie op Talentboek om mij te helpen op de weg naar de top! Een kleine bijdrage kan al een groot verschil maken. Het maakt niet uit hoeveel, ik ben blij met alles en ik hoop dat we samen het donatiedoel kunnen bereiken. 

Bij voorbaat dank aan iedereen die mij wil ondersteunen!Mijn Donateurs

inge de jager
21 januari 2020
Reactie van donateur: Lieve Mo: KUS!!!
€100,00
ad jacobs
11 januari 2020
Reactie van donateur: mojalefa, veel succes van onze vrienden
€175,00
W.J. Meijer-vd Meijer
09 januari 2020
Reactie van donateur: Veel succes met je voornemen in de sport
€25,00
Leny jacobs
01 januari 2020
Reactie van donateur: Veel succes
€50,00
Ger de Jong
18 december 2019
Reactie van donateur: Succes jongen. Respect hoe je met je sport omgaat.
€60,00
Diane
07 december 2019
Reactie van donateur: Trots op jou!
€20,00
Laura
05 december 2019
Reactie van donateur: Veel succes!
€25,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten