Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Op weg naar nog snellere tijden

Op weg naar nog snellere tijden

Mijn Verhaal

Tijdens het indoorseizoen is de atletiektraining in het Sportcentrum Galgenwaard en tijdens het outdoor seizoen train ik op de atletiekbaan Maarschalkerweerd, ook in Utrecht. Behalve in de hal en op de baan is er ook elke week minimaal 1 krachttraining. Door de combinatie van alle wekelijkse trainingsuren, wedstrijden, mijn sportopleiding en de daarbij behorende stage blijft er niet veel tijd over voor een bijbaantje. 

Je hebt als atleet veel uitgaven zoals kleding, sprintspikes. reiskosten en niet te vergeten voeding. Samen met een sportdiëtiste heb ik een voedingsplan gemaakt.

Ik doe mee aan Talentboek omdat ik het erg fijn zou vinden als ik via jou op deze manier een bijdrage in de kosten ontvang. 

Mijn doel is daarop aangepast. Ik laat je weten als ik mee doe aan een belangrijke wedstrijd zoals bijvoorbeeld het NK. In de video op YouTube loop ik in baan 4 en wordt 3e in de finale op het NK Indoor Junioren op de 60m (febr. 2019). Zou leuk zijn om je daar te ontmoeten. Maken we samen een paar sportieve foto's voor op Facebook of Instagram.

Op de foto's zie je ook mijn trainer Juul Acton.

Sportieve groet, Steves

 Mijn Donateurs


Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten