Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Treadmill

Treadmill

Mijn Verhaal

Hallo! Mijn naam is Diane van Es, ik ben 18 jaar oud, woon in Rotterdam en ik doe aan atletiek sinds ik 6 jaar oud ben. Ik specialiseer mij op de (midden-)lange afstanden. Inmiddels ben ik in 2015 naar de EYOF in Georgië geweest waar ik goud won en in 2017 naar het EJK in Italië waar ik de 12e plek behaalde.

Ik heb twee zussen die ook hardlopen op hoog niveau. Naast het hardlopen studeer ik Sportmanagement aan de Haagse Hogeschool. Ik train elke dag om het zo ver mogelijk te schoppen in mijn sport en om te werken aan mijn grote droom: de Olympische Spelen. Naast zelf te trainen geef ik op zaterdag training aan de ienie mini's van PAC Rotterdam (5-6 jaar). Mijn grote voorbeeld is Almaz Ayana, de wereldrecord houdster op de 10000 meter en Olympisch kampioene van Rio 2016. Ik vind het geweldig hoe soepel zij loopt en hoe sterk zij mentaal is om dit tempo zo lang vol te kunnen houden. Later zou ik net zo snel willen worden als Almaz Ayana, maar er is nog een hele lange weg daarnaartoe. Iedere dag geniet ik erg veel van hardlopen en alles dat daarbij hoort. Ik vind het een geweldig gevoel om lange duurlopen te doen of tempo blokjes te lopen met de jongens uit mijn loopgroep bij het Atletiek Trainingscentrum Rotterdam. Samen met mijn trainer en trainingsmaatjes werken wij hard om de top te bereiken. Tot nu toe heb ik nog veel gericht op het opbouwen van snelheid, aangezien dit op jonge leeftijd erg belangrijk is. Ik zou nu graag de stap willen maken naar de lange afstand door meer kilometers te maken. Na mijn baan carrière wil ik marathons gaan lopen en ik geloof erin dat snelheid bij een goede basis hoort voor een marathonloper

Om mij te ontwikkelen als lange afstandloper en om de stap te maken naar de internationale top, is het dus van belang dat ik meer kilometers maak. Echter ben ik regelmatig laat thuis van een schooldag, waarbij het vaak al donker is wanneer ik thuis kom. Daarnaast woon ik in een gedeelte van Rotterdam waar veel stoplichten zijn die mijn duurloop helaas af en toe onderbreken. Het zou daarom ideaal zijn als ik een deel van mijn lange trainingen op een loopband zou kunnen doen. Een loopband is tevens precies in te stellen op de gewenste snelheid, zodat ik exact het tempo kan lopen dat door mijn trainer op het schema is aangegeven. Het is jammer genoeg echter niet goedkoop om een stevige hardloopband aan te schaffen, die aan de kenmerken voldoet die nodig is voor mijn trainingen (maximale snelheid van de loopband). Helaas kan ik het daarom niet permitteren om zelf een loopband te kopen. Daarnaast hebben mijn ouders nog twee studerende dochters en het is daarom lastig om zo'n grote investering te doen. 

Ik vraag daarom of jullie mij daarbij kunnen helpen. Alle bedragen zijn welkom en het zou geweldig zijn als ik een loopband zou hebben die mij kan ondersteunen bij mijn droom! Tips over goede loopbanden worden ook erg gewaardeerd!



Mijn Donateurs

Inge en Harmen
28 januari 2018
Reactie van donateur: In Tampere moet je snelheid niet getemperd worden, dus houd de vaart erin hoor!
€99,99
Jaap de Groot
24 januari 2018
Reactie van donateur: Veel succes Diane!
€10,00
Jeanette de Groot
17 januari 2018
€100,00
Willemien Bosch
16 januari 2018
Reactie van donateur: Veel succes! Leuk dat je naast je studie en training tijd vindt om de ieniemienies te trainen.
€15,00
Martijn Wijnmaalen
16 januari 2018
€25,00
Anoniem
16 januari 2018
Reactie van donateur: Diana en zussen. Dat dit apparaat voor jullie `n goed middel zal zijn voor de ontwikkeling van jullie talenten. Veel succes met de sportieve uitdagingen !!!!!
€25,00
Wouter de Jong
14 december 2017
Reactie van donateur: Namens Rens, Matthijs en Fedde de Jong (atleten van PAC) en hun papa en mama (Wouter en Bianca) veel succes
€25,00
Anoniem
13 december 2017
Reactie van donateur: Ik help je graag op de weg naar de top! Ik gun het je van harte Diane
€15,00
Leny Jacobs
12 december 2017
€150,00
Anoniem
10 december 2017
Reactie van donateur: Veel succes Diane, je bent een voorbeeld voor veel van de PAC atleetjes !
€25,00
Anoniem
09 december 2017
€20,00
Anoniem
08 december 2017
Reactie van donateur: Natuurlijk ondersteun ik jou in de weg naar de top
€200,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten