Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Eindigen in de top van het NK Huurkarts 2021

Eindigen in de top van het NK Huurkarts 2021

Mijn Verhaal

Passie voor karten, deelnemen aan het NK Huurkarts, en een visie op duurzaamheid:

Ik ben Lukas (13 jaar), (huur)kartracer! Op Insta en Facebook ben ik te vinden als @lsgofast. In mijn eerste kartjaar (2020) heb ik zoveel mogelijk lessen gevolgd en al enkele wedstrijden gereden. Maar het was natuurlijk geen makkelijke periode; door alle Corona maatregelen heb ik niet het programma kunnen volgen dat we voor ogen hadden... Het doel is steeds geweest om dit jaar (2021) het volledige, officiële KNAF NK Huurkarts (NKH) te gaan rijden. Daar hebben we naartoe gewerkt. Dit prestigieuze toernooi bestaat uit 12 wedstrijden op verschillende indoor en outdoor banen.

Karten is mijn passie geworden, en ik ben erg gefocust en heb duidelijke doelen. Naast mijn school, steek ik al mijn tijd en energie in het karten. Ik wil niet, zoals veel leeftijdgenoten, een “nieuwe Max Verstappen” worden. Mijn eigen doel is om ver te komen in het karten, en om de overstap te kunnen gaan maken naar de autosport in een klasse die bij me past. Mijn ambitie daarbij is om concreet iets te willen gaan betekenen in de verduurzaming van de kart- en autosport. Dat zijn geen loze woorden. Zo willen we de CO2 uitstoot van mijn deelname aan het NKH 2021 gaan compenseren. We willen de elektrificering van de kartsport actief promoten. En mijn vader is begin dit jaar toegetreden tot de nieuw opgerichte Commissie Duurzaamheid van de KNAF. Mijn ultieme droom is dan ook om ooit Formule E te gaan rijden …

In augustus vorig jaar heb ik al een keer aan een losse NKH wedstrijd meegedaan om wat ervaring op te doen. Toen behaalde ik direct al de derde plaats bij de 'rookies'. Dit jaar ga ik - hoe dan ook - aan het volledige kampioenschap deelnemen. Ik wil er helemaal voor gaan. Mijn doel is niets minder dan een eindklassering op het podium. De eerste wedstrijd is op 10 april.

Het NKH heeft alleen een flink prijskaartje. En daarbij komt nog, dat hoe meer je kunt trainen op de banen van het toernooi, hoe beter je bent voorbereid voor de wedstrijden. Zoveel mogelijk kilometers maken dus. Karten is een dure sport, en zonder geldboom in de tuin moet je creatief worden... Vorig jaar hebben mijn ouders al het nodige geïnvesteerd in mijn opstart in deze sport. Voor dit jaar zouden we heel erg graag €2.400 aan sponsoring ophalen. Dat omvat alle kosten van het inschrijfgeld van de 12 wedstrijden op de zaterdagen, van de trainingen op de vrijdagen ervoor, en van de bijbehorende licentie. De rest van de jaarbegroting zullen we zelf inleggen; dat zijn alle kosten van alle andere/extra trainingen en lessen, van vervanging/reparatie van kleding en materiaal, en van een aantal hotelovernachtingen bij de banen ver van huis.

Ik hoop van harte dat u mij wilt ondersteunen in mijn plannen voor dit jaar! Alle kleine beetjes zijn al welkom, we zijn dankbaar voor elke donatie. Voor de wat grotere bedragen hebben we een echt partnerprogramma opgezet met interessante tegenprestaties. Daarvoor kunnen we u een sponsorvoorstel toesturen. We hebben al veel tijd en energie gestoken in het vinden van sponsors. Maar bedrijven geven ons steeds aan dat ze in deze crisistijd alleen maar bezig kunnen zijn met overleven... Daarom proberen we het nu via deze weg van crowdfunding. We zoeken sponsors en partners die met mij dit avontuur willen aangaan. Die mijn ambities en doelen willen steunen. Die hun naam willen verbinden aan LSgofast. En die zo deel willen gaan uitmaken van iets bijzonders.

Let’S GO FAST and chase our dreams!Mijn Donateurs

Maarten Stiefelhagen
06 maart 2021
Reactie van donateur: Veel succes Lukas! Go fast! LSGofast! Van je broertje.
€10,00
Anoniem
06 maart 2021
Reactie van donateur: Gofast, Lukas, chase your dreams!
€100,00
Renate en Peter
13 februari 2021
Reactie van donateur: Go fast, Lucas! Succes!
€20,00
Marga
13 februari 2021
Reactie van donateur: Hoi Lukas, wat een mooi verhaal. Daar dragen we graag een steentje aan bij. Veel succes en plezier! Hartelijke groet, Marga, Onno, Friso en Pepijn
€100,00
Wendy Sjonger
10 februari 2021
Reactie van donateur: Veel succes!
€20,00
E.B. Stiefelhagen-Gordijn
10 februari 2021
Reactie van donateur: Veel succes, Lukas!
€100,00
Saskia Sanders
09 februari 2021
Reactie van donateur: Hoi Lucas, wat een mooi verhaal heb je geschreven. Ik draag graag een klein steentje bij om je droom te verwezenlijken. Ontwikkelen gaat stapje voor stapje en ik wens je veel plezier met je reis! Dat je mooie snelle e-rondjes mag rijden!
€15,00
Mark Timmer
09 februari 2021
€50,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten