Succesvol
0 DAGEN TE GAAN

ASFALT EN RUBBER

ASFALT EN RUBBER

Mijn Verhaal

Iedere race van het Nederlands Kampioenschap wordt verreden op een buiten kartbaan. Deze kartcircuits zijn verspreid over heel Nederland. Zoals Oss, Veldhoven, Strijen, Venray en Assen. Om ons goed voor te bereiden op de resterende 12 races (4 racedagen) willen wij trainen op de NK-circuits die we dit jaar nog op de kalender tegen gaan komen.

Hierdoor kunnen we de set-up van de kart al op voorhand optimaliseren en ook kan Stijn zich optimaal voorbereiden op de layout van de baan. ieder circuit heeft zo zijn eigen karakteristieken. Hierdoor zijn we beter voorbereidt op de races en kunnen we gaan om het maximaal aantal punten. Trainen op een NK-circuit is mogelijk op bepaalde dagen en de kosten hiervoor bedragen aan baanhuur € 50,00 per dag. Dit is alleen de baanhuur, eigen transportkosten, brandstof voor de kart en bij een 2-daagse trainingssessie ook overnachtingskosten zijn hier niet in meegenomen. Deze laatste kosten bekostigen we uit ons budget voor dit jaar.

Omdat Stijn een serieuze kanshebber is op de titel van Nederlands Kampioen willen wij hier dan ook ons uiterste best voor doen en hebben we besloten om extra trainingen in te lassen. Deze zijn echter niet gedekt door ons budget en daarom doen we via het Talentboek een beroep op mensen die ons zouden willen bijstaan door het geven van een donatie om dit mogelijk te maken.Mijn Donateurs

Mariëlle van der Meer
28 juni 2018
Reactie van donateur: Lieve Stijn, met mijn laatste tientje duw ik je over de finish en heb je je doel behaald! Ik wens je heel veel succes lieverd, dikke kus van je nicht.
€10,00
Rien van der Meer
28 juni 2018
Reactie van donateur: Nou, Stijn, we geven je nu nog even een laatste duwtje over de eindstreep, maar hierna moet je het echt zelf gaan doen. Veel plezier en ga zo door! Gr. Rien.
€10,00
Karin van der Meer
28 juni 2018
Reactie van donateur: Lieve Stijn, veel succes!
€10,00
Elmer van der Meer
28 juni 2018
Reactie van donateur: Rules in the family talent!
€70,00
Guy Timmers
26 juni 2018
€50,00
Unforgettable
24 juni 2018
Reactie van donateur: Een bijdrage van een grote fan, die je altijd zal blijven steunen, ook als je denkt dat ik er niet bij ben ...
€25,00
Mercedes Izquierdo Martin
24 juni 2018
Reactie van donateur: Lieve Stijn, hierbij een donatie om te helpen je doel te bereiken en je optimaal voor te bereiden op je strijd betreft het NK 4-takt karting in de klasse Parolin Rocky.
€75,00
Societe Pim Mulier
15 juni 2018
Reactie van donateur: Hallo Stijn, Heel veel succes en plezier met je racecarrière. Jan Berkhout, namens Société Pim Mulier
€250,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten