Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

het is pas voorbij als de finishvlag gevallen is

het is pas voorbij als de finishvlag gevallen is

Mijn Verhaal

2020 wordt het jaar dat ik ga voor het Nederlands Kampioenschap. In 2019, won ik de eerste wedstrijddag van 3 races en stond ik bovenaan in het klassement, echter door een probleem met mijn racelicentie, werden alle punten mij afgenomen en kon ik daardoor meteen geen kampioen meer worden. 

Ik heb nog wel de laatste wedstrijddag meegereden en werd 2e die dag, dit na de poll-positie te hebben gehaald, race 1 te hebben gewonnen en 2e in race 2 te zijn geworden.

In race 3 moest ik nog hard vechten om mijn behaalde 3e plaats veilig te stellen. We hadden een technisch mankement met de brandstofvoorziening en daardoor verloor ik veel snelheid op het rechte eind.

De afgelopen vier jaar hebben we veel geleerd en het aankomende vijfde jaar zullen we al deze kennis gebruiken naast Stijn zijn talent om zeer hoog te eindigen bij het Nederlands Kampioenschap.

 

We zoeken grotere en kleinere sponsoren om dit mogelijk te maken. Uiteraard is iedere bijdrage van harte welkom.

Enkele voorbeelden hiervan zijn ;

- de "Club van 50", bestaande uit meestal particulieren die ons een warm hart toedragen enondersteunen met een donatie van  € 50,00 Euro  

- de "Club van 100", bestaande uit meestal ZZP'ers of kleine bedrijven die ons een warm hart toedragen en ondersteunen met een donatie van € 100,00 Euro

- de "Haarlemse Muggen", dit is een groep Haarlemse ondernemers die weten dat de kartsport hoge kosten met zich meedraagt en Stijn als Haarlems talent willen ondersteunen met meestal € 50,00 - 150,00 euro.

- Sponsoren die hun bedrijfsnaam graag terug willen zien op de raceoverall, op de kart of een combinatie hiervan, onze website en in raceverslagen op social media.     

Wij doen ook graag iets unieks terug voor onze grotere sponsors.  Denk dan bijvoorbeeld aan een complete racetraining voor uw bedrijf, een afdeling van uw bedrijf of zelfs een kinderfeest. Stijn zal dan de racelijnen, vlaggen en startprocedure bespreken en de rijders adviezen geven. Wij kunnen alles faciliteren voor u tot en met BBQ en bekers voor de TOP-3. Uw sponsoring is bij ons volledig aftrekbaar voor uw bedrijf en zal zeker bijdragen aan de teambuilding.  U sponsort ons en krijgt daar dan ook nog eens iets moois voor terug.

Bij grotere groepen zal Stijn worden bijgestaan door twee teammaatjes, welke samen de TOP-3 van Nederland in hun klasse zijn en er voor u een onvergetelijke dag van kunnen maken met veel plezier, een wedstrijdelement en eventueel een smakelijke afsluiting. 

We praten niet eens over enorme bedragen, dus informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. We leveren eigenlijk altijd maatwerk, wat is aangepast aan uw wensen.

Zo kan uw (bedrijfs)naam ook gevoerd worden op onze kart, de raceoverall en in alle social-media uitingen.

Bij interesse om Stijn te helpen zijn doel te bereiken en betaalbare reclame in de kartsport kun je altijd even mailen naar info@racingstijn.nl.  

Het geld is nodig om het 5e jaar van Stijn te financieren in het Nederlands Kampioenschap en voorziet ons van een nieuwe motor, startgeld en zes setjes banden voor het gehele jaar.

Wij geloven in het feit dat vele kleine bedragen samen kunnen groeien tot substantiële bedragen en zijn dus ook erg blij met de kleinere bedragen.

 

Het doel van Stijn is om door te groeien naar de autosport.

 

En seizoen karten, als je meedoet aan het NK, kost ongeveer € 7500,00 incl. BTW.

Dit om u een indruk te geven van het budget wat wij ,jaarlijks moeten proberen samen op te brengen.

Gelukkig hebben we reeds een aantal sponsoren, welke ons een eind in de goede richting helpen, zoals ;

 

spanjetotaal.nl * vanderstorm.nl * Elmer Racing Investments * Tandarts Frans Ferguson * timmers.nl * oma Izquierdo Martin *

vanderstormcatering.nl * vanderheijdenreklame.nl * Yvonne van Gennip Talentfonds * Pim Mulier *   

 

 

 

 

 Mijn Donateurs

Elmer van der Meer
25 januari 2020
Reactie van donateur: Talent 2020 dit word net als Max Verstappen jou jaar ))
€50,00
Ruben
22 oktober 2019
Reactie van donateur: Ik geloof dat Stijn super ver gaat komen. Hij is een echte doorzetter en gaat voor elke titel! Stijn rijdt zo met zijn kart alle kartbanen af en haalt elke mogelijke beker binnen! Ik geloof dat hij heel ver zal komen in de race wereld! Kusjes van
€100,00
Societe Pim Mulier
18 september 2019
Reactie van donateur: Heel veel succes met de verdere ontwikkeling van je topsport!! Namens Societe. Pim Mulier
€200,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten