17% van €1.750,00
36 DAGEN TE GAAN

THE NEXT STEP

THE NEXT STEP

Mijn Verhaal

Na de eerste race dit jaar te hebben gewonnen bij het Nederlands Kampioenschap en later te zijn uitgenodigd om in een hogere klasse met de 3e NK-race op Assen mee te rijden was het voor ons duidelijk dat Stijn klaar was voor de volgende stap. Na drie jaar Parolin Rocky (opstapklasse) en een jaar Cadet bij het Project One fabrieksteam met snelheden tot 95 km/h is het nu tijd op door te stromen naar een volgende klasse.

Welke klasse het precies wordt weten we op dit moment nog niet. We twijfelen tussen de mini-60, waarbij snelheden rond de 125 km/h worden gehaald of de nieuwe ID-engine klasse, waar ongeveer dezelfde snelheden worden bereikt.

Stijn heeft op Assen meegereden bij een NK-wedstrijd, zonder voorbereiding en goed te hebben getraind in deze klasse. Door de vier jaar kartervaring en de afgelopen twee jaar in de TOP-4 te hebben gereden bij andere klassen was duidelijk te merken dat Stijn ook deze omschakeling snel onder controle had.

Stijn deed deze NK-race mee met een geleende kart, welke 6 jaar oud was. Hierdoor was het erg lastig om een goede setup te vinden, wat resulteerde in het feit dat hij net te kort kwam om zich in de TOP-5 te nestelen. Stijn klopte deze eerste race meteen aan bij de sterke TOP-10 van dit rijdersveld met internationale rijders en dat is op zich een zeer goede prestatie.

De afgelopen vier jaar hebben we veel geleerd en het aankomende vijfde jaar zullen we al deze kennis gebruiken naast Stijn zijn talent om zeer hoog te eindigen bij het Nederlands Kampioenschap.

Hij zal naast het reguliere kampioenschap dan ook als ROOKIE (nieuwkomer) meedoen aan het kampioenschap.

We zoeken grotere en kleinere sponsoren om dit mogelijk te maken. Uiteraard is iedere bijdrage van harte welkom. Wij doen ook graag iets unieks terug voor onze grotere sponsors.  Denk dan bijvoorbeeld aan een complete racetraining voor uw bedrijf, een afdeling van uw bedrijf of zelfs een kinderfeest. Stijn zal dan de racelijnen, vlaggen en startprocedure bespreken en de rijders adviezen geven. Wij kunnen alles faciliteren voor u tot en met BBQ en bekers voor de TOP-3. Uw sponsoring is bij ons volledig aftrekbaar voor uw bedrijf en zal zeker bijdragen aan de teambuilding.  U sponsort ons en krijgt daar dan ook nog eens iets moois voor terug.

Bij grotere groepen zal Stijn worden bijgestaan door twee teammaatjes, welke samen de TOP-3 van Nederland in hun klasse zijn en er voor u een onvergetelijke dag van kunnen maken met veel plezier, een wedstrijdelement en eventueel een smakelijke afsluiting. 

We praten niet eens over enorme bedragen, dus informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. We leveren eigenlijk altijd maatwerk, wat is aangepast aan uw wensen.

Zo kan uw (bedrijfs)naam ook gevoerd worden op onze kart, de raceoverall en in alle social-media uitingen.

Bij interesse om Stijn te helpen zijn doel te bereiken en betaalbare reclame in de kartsport kun je altijd even mailen naar info@racingstijn.nl.  

Het geld is nodig om het 5e jaar van Stijn te financieren in het Nederlands Kampioenschap bij de Mini-60 klasse of in de ID-engine.

Wij geloven in het feit dat vele kleine bedragen samen kunnen groeien tot substantiële bedragen en zijn dus ook erg blij met de kleinere bedragen.

 

Het doel van Stijn is om door te groeien naar de autosport.

 

En seizoen karten, als je meedoet aan het NK, kost ongeveer € 7500,00 incl. BTW.

Dit om u een indruk te geven van het budget wat wij ,jaarlijks moeten proberen samen te brengen.

Gelukkig hebben we reeds een aantal sponsoren, welke ons een eind in de goede richting helpen, zoals ;

 

spanjetotaal.nl * vanderstorm.nl * Elmer Racing Investments * Tandarts Frans Ferguson * timmers.nl * oma Izquierdo Martin *

vanderstormcatering.nl * vanderheijdenreklame.nl * Yvonne van Gennip Talentfonds * Pim Mulier *   

 

 

 

 

 Mijn Donateurs

Ruben
22 oktober 2019
Reactie van donateur: Ik geloof dat Stijn super ver gaat komen. Hij is een echte doorzetter en gaat voor elke titel! Stijn rijdt zo met zijn kart alle kartbanen af en haalt elke mogelijke beker binnen! Ik geloof dat hij heel ver zal komen in de race wereld! Kusjes van
€100,00
Societe Pim Mulier
18 september 2019
Reactie van donateur: Heel veel succes met de verdere ontwikkeling van je topsport!! Namens Societe. Pim Mulier
€200,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten