Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Help mij mijn slag te slaan naar de wereldtop

Help mij mijn slag te slaan naar de wereldtop

Mijn Verhaal

Ik ben Charissa Kuiper, ik ben 17 jaar en ik speel badminton op hoog niveau. Ik zit sinds 2014 in de Nationale Jeugd Selectie (NJS). Op dit moment zit ik in de NJS U19. Ik woon sinds augustus 2017 5 dagen per week op Sportcentrum Papendal in Arnhem. Hier volg ik het fulltime trainingsprogramma van de U19 selectie wat Badminton Nederland mij aangeboden heeft. Dit houdt in dat ik 10x per week train, dit is ongeveer 18 uur. Aankomend seizoen ga ik ook 1e divisie spelen bij BC DKC en ik heb al een paar keer ingevallen bij het 1e team van BC DKC in de eredivisie, het hoogste niveau in Nederland.

Naast badminton zit ik natuurlijk nog op school. Ik ga volgend jaar aan het 1e jaar van mijn 6 VWO opleiding beginnen op het Beekdal Lyceum in Arnhem. Dankzij alle hulp en begeleiding die zij mij bieden om school en topsport te combineren, onder andere het verspreiden van mijn examenjaar in 2 jaar, kan ik mij nu zoveel mogelijk focussen op badminton en ook mijn school afmaken. 

Mijn doel is om in de toekomst de wereldtop te halen. Hiervoor moet ik veel en hard trainen en veel toernooien spelen om mijzelf te ontwikkelen en ervaring op te doen. Dit kost natuurlijk veel geld. Hiermee kunnen jullie mij een handje helpen. Jullie kunnen mij steunen door een donatie te doen hieronder. Iedere donatie, hoe klein of groot dan ook, is van harte welkom! Natuurlijk heb ik ook een aantal tegenprestaties! Ik hoop dat jullie een steentje willen bijdragen aan mijn doel en misschien bereik ik hiermee mijn droom!Mijn Donateurs

Lia Goedkoop
18 augustus 2018
Reactie van donateur: Heel veel succes!
€50,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten