Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Op weg naar het Europees Jeugd Kampioenschap

Op weg naar het Europees Jeugd Kampioenschap

Mijn Verhaal

 Ik ben Charissa Kuiper, ik ben 16 jaar en ik speel al 10 jaar badminton. Ik speel op dit moment 2e divisie bij BC DKC Den Haag. Ik zit sinds 2014 in de Nationale Jeugd Selectie en ik ben sinds dit seizoen ook intern op Sportcentrum Papendal gaan wonen om nog meer stappen te gaan maken met badminton, maar om ook mijn doel te halen: meedoen aan het Europees Jeugd Kampioen U17.

Europees Jeugd Kampioenschap wordt gehouden van 21 t/m 29 november in Praag (Tsjechië).  Het teamtoernooi wordt gehouden van 21 t/m 25 november en het individuele toernooi wordt van 25 t/m 29 november gehouden. Om mee te mogen doen, moet ik eerst geselecteerd worden. Ik ben bereid hier veel voor te doen. 

Ik ben afgelopen zomer verhuisd naar een kamer op Sportcentrum Papendal. Ik woon daar nu doordeweeks op mezelf. Ik ben het fulltime trainingsprogramma gaan volgen wat Badminton Nederland mij aangeboden heeft. Dat houd in: 6 baantrainingen, 2 krachttrainingen en 2 fysieke trainingen. In totaal train in dan ongeveer 18 uur per week.

Naast badminton zit ik natuurlijk nog op school. Om het volledige programma te volgen, moest ik ook van school wisselen. Ik volg nu mijn 5 VWO opleiding op het Beekdal Lyceum in Arnhem. Dankzij alle hulp en begeleiding die zij mij bieden om school en topsport te combineren, kan ik mij nu zoveel mogelijk focussen op badminton en ook mijn school afmaken. 

Voor mijn ontwikkeling is het ook noodzakelijk om meer toernooien te spelen op internationaal niveau. Hiermee ontwikkel ik mijzelf nog meer en kan ik punten verzamelen. Deze punten zijn belangrijk voor je loting van het Europees Jeugd Kampioenschap. Samen met alle trainingen, woonplek, school etc. kost dit erg veel geld.

Mijn ouders zijn mijn grootste geldsponsor en hebben heel veel voor mij over. Helaas kost alles zoveel geld, dat het steeds moeilijker wordt voor ons om alles te bekostigen. Daarom vraag ik aan iedereen of jullie mij willen steunen. Iedere donatie is welkom, hoe klein dan ook! Ik hoop dat jullie een steentje willen bijdragen aan mijn doel en misschien wordt hiermee mijn droom werkelijkheid!Mijn Donateurs

Anoniem
01 oktober 2017
Reactie van donateur: Voor mijn teamie, succes!!
€5,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten