Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

LET OP:

Per 01-01-2022 is dit platform niet meer actief en gaan we over op ons nieuwe crowdfundingplatform op https://yvgtf.nl Dit nieuwe platform zit vol nieuwe en sterk verbeterde features voor talenten en donateurs. Het is daarom vanaf 01-12-2021 niet meer mogelijk je hier als talent of team te registreren. Alle donatiedoelen blijven gewoon actief en worden automatisch beindigd op 01-01-2021. We leggen nu de laatste hand aan ons nieuwe platform en we verwachten dat je daar half december je account kunt maken. Hou het nieuws in de gaten op de socials en via https://yvgtf.nl en zorg dat je vanaf half december je nieuwe account opent op yvgtf.nl.

Op weg naar Parijs 2024

Op weg naar Parijs 2024

Mijn Verhaal

WIE BEN IK?

Hoi mijn naam is Sophie, 19 jaar oud en ik kom uit Spaardam. 

Ik speel nu 4 jaar para-badminton. Sinds januari 2021 kreeg ik de mooie kans om de overstap te maken naar het CTO op Sportcentrum Papendal en mij daar aan te sluiten bij de Nederlandse para-badminton selectie. 

In Maart heb ik mijn internationale debuut in Dubai gemaakt en ben ik daar officieel geclassificeerd als een SL4 speelster. Naast Dubai heb ik ook internationale ervaring op mogen doen in Spanje. Ik train op de dames single en de mix-dubbel. Naast het spelen van een internationaal toernooien speel ik ook nog senioren competitie bij BC Duinwijck in Haarlem. 

Op mijn eerste NK para-badminton in 2018 werd ik 2de in de dames enkel en para-badminton talent van het jaar. Op mijn tweede NK in 2019 werd ik 2de in de mix-dubbel. Op mijn eerste internationale toernooi in Dubai van dit jaar werd ik 4de in de dames enkel. 

Via het spelen van internationale toernooien en EK'S/WK'S hoop ik uiteindelijk mijn doel te kunnen verwezenlijken en uit te komen op Paralympische spelen van 2024 of 2028. 

WAAROM HEB IK JULLIE NODIG?

Om zoveel mogelijk internationale ervaring op te doen en een zo'n hoog mogelijke ranking te krijgen, moet je zoveel mogelijk internationale toernooien spelen. Het spelen van internationale toernooien en het wonen/trainen op Papendal is kostbaar. 

De kosten die ik voor internationale toernooien moet maken, zijn vliegtickets en hotelkosten. Daarbij komen ook de maandelijkse kosten zoals huur/trainingskosten om op Papendal te kunnen wonen en trainen. 

 

 Mijn Donateurs

Gabrielle Berntsen
30 augustus 2021
Reactie van donateur: Veel succes!
€20,00
FM Julio
03 juli 2021
Reactie van donateur: Succes Sophie! Hoop dat je fantastisch presteert straks in Parijs!
€20,00
Hans Agte
30 juni 2021
Reactie van donateur: Alle vertrouwen erin dat je je doelen gaat halen!
€100,00
Yvonne van Gennip Talent Fonds
28 juni 2021
Reactie van donateur: Het Yvonne van Gennip Talent Fonds wenst je veel succes én plezier met je sportieve carrière!
€1.000,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
 • Vanwege de Corona is helaas de jaarlijkse sportmedaille uitreiking van de gemeente Haarlemmermeer niet doorgegaan. Vandaag heb ik per post alsnog mijn medaille ( tweede plaats op het NK aangepast badminton in de mix-dubbel) gekregen!

  Heel erg bedankt Topsport Haarlemmermeer voor deze leuke verrassing!
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
 • Sophie@18 heeft een nieuwe video geupload
  Hoi allemaal hierbij een update!

  Ik zou van 8 tot 15 maart mijn eerste internationale para-badminton toernooi spelen in Spanje maar die is helaas afgelast vanwege het coronavirus. Het is natuurlijk super jammer want ik had mij er erg op verheugd en hard voor getraind maar met deze situatie is het risico te groot om het door te laten gegaan. Doordat voorlopig alle internationale toernooien niet doorgaan en ik niet kan trainen heb ik een andere manier bedacht om fit te blijven en kunnen jullie zien hoe mijn dag in quarantaine eruit ziet.
  Sophie
  Hoe overleef ik Corona?
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
Er zijn hier nog geen activiteiten