83% van €2.500,00
80 DAGEN TE GAAN

Support Mats Duwel

Support Mats Duwel

Mijn Verhaal

KORT VOORSTELLEN:
Ik ben Mats Duwel, 14 jaar en ik speel nu 8 jaar badminton. Sinds 2017 maak ik al deel uit van RTC Den Haag waar ik 4 x per week train. Vanaf begin 2019 maak ik ook deel uit van de Nationale Jeugd Selectie, waar ik wekelijks 1 x train op Papendal. Naast deze trainingen, train ik ook nog 2 x per week bij mijn club en heb ik af en toe ook nog een privé training. 

Mijn ambitie is om te stijgen op de Jeugd Europese ranglijst U-17. Door veel internationale toernooien te spelen kan ik sneller stijgen op de Jeugd Europese ranglijst, kan ik mij internationaal meten en doe ik veel ervaring op. Dit is belangrijk om mijn uiteindelijke droomdoel te verwezenlijken, meedoen aan de Olympische Spelen. 

DOELSTELLING SEIZOEN 2021-2022: 
Door COVID-19 heb ik weinig wedstrijden gespeeld en kon er vaak alleen buiten getraind worden. Mijn motivatie is hierdoor gelukkig niet minder geworden, maar ben juist sterker geworden. Daarnaast heb ik geluk gehad om in januari en februari 5 weken te mogen trainen in Zwitserland. De topsport jeugd mocht daar wel blijven badmintonnen in de hal. Ik hoop dat er vanaf april 2021 weer in Nederland in de hal getraind en misschien ook wedstrijden gespeeld mogen worden, maar mijn focus ligt al op het nieuwe seizoen. Mijn doelstelling is om dit seizoen in minimaal de 2e divisie te gaan spelen bij de senioren. Daarnaast wil ik minimaal 6 internationale jeugdtoernooien spelen, waar ik punten kan verdienen voor de Jeugd Europese ranglijst U-17.

WAAROM HEB IK JULLIE SUPPORT NODIG?: 
Toernooien in het buitenland spelen kost heel veel geld, zoals de inschrijfkosten, vervoerskosten, verblijfskosten, coaching etc. Naast de toernooikosten zijn er nog vele andere kosten zoals clubkosten, RTC deelname en privé trainingen. Natuurlijk krijg ik steun van mijn ouders en mijn sponsors, Yonex Benelux, AllRackets en BosDaalen, maar ik hoop dat u mij ook financieel wil steunen, waardoor ik mijn dromen waar kan maken.

Voor grotere bedragen zijn er ook genoeg vormen van reclame-uiting te bedenken. Zo heb ik nog twee goed zichtbare plekken op mijn rechter -en linker mouw. Mocht je hier interesse in hebben, stuur mij dan een berichtje (mats.duwel06@gmail.com), dan neem ik contact met je op!

Alvast hartelijk dank voor jullie steun.

Groetjes, Mats.

Jullie kunnen mijn weg naar succes volgen via 

Facebook: https://www.facebook.com/mats.duwel

Instagram: @matsduwelMijn Donateurs

Anoniem
06 april 2021
Reactie van donateur: Reach Out 2 en Carpe Diem wensen je veel succes met je sportieve carrière!
€2.000,00
Miranda Duijndam
30 maart 2021
Reactie van donateur: Succes Mats.... Hierbij een kleine bijdrage voor jouw.
€15,00
Lerno Duwel
28 maart 2021
Reactie van donateur: Heel veel succes Mats met het verwezenlijken van je droom. Groetjes, Papa en mama
€50,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten