Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

LET OP:

Per 01-01-2022 is dit platform niet meer actief en gaan we over op ons nieuwe crowdfundingplatform op https://yvgtf.nl Dit nieuwe platform zit vol nieuwe en sterk verbeterde features voor talenten en donateurs. Het is daarom vanaf 01-12-2021 niet meer mogelijk je hier als talent of team te registreren. Alle donatiedoelen blijven gewoon actief en worden automatisch beindigd op 01-01-2021. We leggen nu de laatste hand aan ons nieuwe platform en we verwachten dat je daar half december je account kunt maken. Hou het nieuws in de gaten op de socials en via https://yvgtf.nl en zorg dat je vanaf half december je nieuwe account opent op yvgtf.nl.

4 toernooien inclusief WJK (Wereld Jeugd Kampioenschap)

4 toernooien inclusief WJK (Wereld Jeugd Kampioenschap)

Mijn Verhaal

Ik heb binnenkort de Wereld Jeugd Kampioenschappen in Bilbao,Spanje.
Daarna ga ik tot het einde van dit kalenderjaar nog drie internationale seniorentoernooien spelen om te gaan stijgen op de Wereld Ranking en voor een goeie plaatsing bij de Europese Jeugd Kampioenschappen in April te krijgen.

Ik ben Imke van der Aar mijn sport is Badminton. Ik ben 18 jaar zit nu 6 jaar in de Nederlandse Jeugdselectie en vanaf januari hoop ik een onderdeel te zijn van de senioren selectie. Mijn ambities zijn om te gaan stijgen op de Wereld ranglijst, door middel van internationale seniorentoernooien te gaan spelen. We moeten alle toernooien zelf bekostigen, alleen zijn mijn inkomsten zelf niet heel hoog. Aangezien ik geen tijd heb op te werken. Ik ben namelijk altijd in de sporthal, fitness, op school met cijfers aan het puzzelen op de opleiding Toegepaste Wiskunde of in de trein tussen deze locaties aan het reizen. Als ik in de vakantie niet op trainingskampen ben dan is dit de enige mogelijkheid om zelf te werken. Dus dan zal je mij ook vaak vinden in Heemstede bij Speeltuin Groenendaal waar ik aan het werk ben.

Droomdoel
Mijn ultieme droomdoel is deelname aan de Olympische Spelen. Hiervoor moet je in de top 16 op de wereld ranking staan. Om dit te bereiken moet ik veel toernooien spelen om punten voor de ranking te halen en op elke training vol gaan om het beste uit mij zelf te halen. Ik ben sinds dit jaar begonnen met internationale senioren toernooien te spelen. Hoe hoog je op de lijst staat, bepaald welk niveau toernooien je kan spelen. Want hoe sterker de toernooien zijn, hoe meer punten je krijgt. Dus ik moet nu veel toernooien gaan spelen, zodat ik uiteindelijk de punten en het niveau heb om de allersterkste toernooien te gaan spelen, namelijk Super Series.

Waar spaar ik nu voor:
Ik spaar om dit moment voor mijn belangrijkste toernooi van het jaar, namelijk de Wereld Jeugd Kampioenschappen, iK vertrek 31 oktober naar Spanje(Bilbao) waar dit event plaatsvindt. In het team toernooi moeten we onze 15e plek van vorig verdedigen en het liefst zelfs verbeteren.
Na dit speciale toernooi ga ik weer verder met de senioren toernooi voor ervaring en om punten te pakken voor de ranglijst.
En nog belangrijker in april heb ik mijn laatste jeugd toernooi, namelijk de Europese Jeugdkampioenschappen waar ik voor een medaille wil gaan. Door deze toernooien te spelen, hoop ik een goeie plaatsing te krijgen daar.
22 november vetrek ik naar Schotland voor de Scottish Open, wat een Grand Prix toernooi is.
In december ga ik naar Ierland voor de Irish Open(7-10 december) en naar Italië voor de Italian international(13-16 december), dit zijn allebei een International Challenge
Ik moet alles zelf bekostigen, dus denk aan vliegtickets, hotelovernachtingen, inschrijfkosten, eten, etc...

Tegenprestaties
Als dank voor uw steun, heb ik een paar tegenprestaties.
Iedereen die doneert houd ik op de hoogte door middel van een nieuwsbrief. Als u dit leuk vind, dan graag uw emailadres achter laten.
Naast de nieuwsbrief, heb ik ook nog een paar tegenprestaties bij een bepaald geldbedrag.
Als u 40 euro doneert kunt u er voor kiezen als u dat leuk lijkt een shirt van mij te krijgen met mijn naam bedrukt op de rug.
Bij een donatie van 150 euro kunt u ervoor kiezen, dat ik naar een club of school kom om een clinic te verzorgen voor een dagdeel.
En als u met uw bedrijf op twee wedstrijdshirts van mij wilt staan, dat kan bij een donatie van 500 euro.
Als u vragen heeft kunt u mij altijd een email sturen op imkevanderaar@hotmail.com

Heeft dit stuk uw interesse gewekt?
Je kan al vanaf 5 euro mij helpen om dit donatiedoel te behalen en mij te helpen stappen te maken op de Wereld Ranking.Mijn Donateurs

Dewi
30 oktober 2016
€20,00
Speeltuin Groenendaal
27 oktober 2016
Reactie van donateur: Heel veel succes met de toernooien namens Speeltuin Groenendaal
€550,00
Iemand van VELO :)
27 oktober 2016
Reactie van donateur: Succes!
€50,00
Bruna Zandvoort
26 oktober 2016
Reactie van donateur: Heel veel succes Imke met je toernooien. Bruna Zandvoort staat in ieder geval achter je!!!
€300,00
Opa en oma
26 oktober 2016
€50,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten