Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Steun mijn College Avontuur

Steun mijn College Avontuur

Mijn Verhaal

Ik ben Daniel Vos, 19 jaar oud en ik woon in Amsterdam. Ik ben op 12-jarige leeftijd begonnen met honkbal bij HSV Thamen in de Kwakel. Na 2 jaar werd ik gescout door de Diamonds Baseball Academy in Amsterdam. Een aantal jaren later maakte ik, op 18-jarige leeftijd, mijn Hoofdklasse debuut voor de Hoofddorp Pioniers.  Daarnaast ben ik in 2017 ben ik geselecteerd voor het full-time CTO (Centrum Topsport en Onderwijs)- High Performance Center waar ik met de beste honkbal talenten van Nederland 2 keer per dag train en op mezelf woon in Amsterdam. 

Komende augustus vertrek ik naar Amerika om hier te gaan honkballen en studeren.  Ik ben aangenomen op het Florida Southwestern State College (FSW) in Fort Myers (Florida). Ik heb hier in december 2018 meegedaan aan een showcase (try-out) en heb toen een scholarship voor de volledige studiekosten voor mijn honkbal prestaties ontvangen. De leefkosten worden echter niet gedekt. Leven in Amerika kan erg duur zijn en daarom wil ik u vragen of u mij hierin wilt steunen zodat ik de juiste levensmiddelen kan kopen om optimaal te presteren op het veld. Ik ben blij dat ik deze kans krijg bij het FSW om mij hier te ontwikkelen en te zorgen dat ik klaar ben voor de volgende stap.

Mijn ultieme doel is om een profcontract aangeboden te krijgen door één van de 30 profclubs van Amerika. In de weg hiernaartoe bepaal ik ieder jaar mijn volgende doel zodat de doelen ook realiseerbaar zijn en blijven.  Ik ben heel blij dat FSW mij de kans geeft om mij bij hen verder te ontwikkelen en te zorgen dat ik klaar ben voor de volgende stap.

Helpt u mij om mijn droom werkelijkheid te maken en steunt u mij via Talentboek?  Alle beetjes helpen!

Dankuwel.  


Invalid video service.

Mijn Donateurs

Monique Ravoo
26 juli 2019
€150,00
R. van Spankeren
25 juli 2019
Reactie van donateur: Heel veel succes en misschien komen we wel een potje kijken ;-)
€250,00
Fam van der Lans
24 juli 2019
€100,00
Fam. C. Eveleens
18 juli 2019
Reactie van donateur: Lieve Daniël, wij hebben je carrière vanaf de zijlijn gevolgd en zijn ook trots op je. We weten zeker dat je het kan en wensen je heel veel succes in Amerika. Laat soms eens wat van je horen. Liefs de Eveleensjes
€250,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten