0% van €1.000,00
36 DAGEN TE GAAN

Verder ontwikkelen tot Pitcher bij Diamonds Amsterdam

Verder ontwikkelen tot Pitcher bij Diamonds Amsterdam

Mijn Verhaal

Hoi allemaal,

Om mij verder te ontwikkelen tot Pitcher bij Diamonds Amsterdam, ben ik op zoek naar sponsoren die mij kunnen ondersteunen in deze opleiding.
Ik ben vorige jaar gestart met het opleidingstraject bij de Diamonds Amsterdam nadat ik het voortraject heb doorlopen van de Future stars van de Academy.
Het is super dat dit ben geselecteerd en dat ik niet alleen als Pitcher maar ook nu me kan ontwikkelen tot eerste honkman.

Nadat ik in de voorselectie zat van Nationale U12 en dat er meerdere toernooien niet doorgingen zoals Little League en Battle of the Castle ben ik positief over het aankomende honkbalseizoen met de competitie met de andere Academy's en hopelijk het doorgaan van de andere toernooien.

Omdat het een kostbaar traject is, wil ik de investering gaan gebruiken voor o.a. contributie, kleding, materialen(handschoenen en knuppels), toernooien en persoonlijke begeleiding van eventuele begeleiders van school en/of studielessen. School is naast het top-honkbal ook zeer belangrijk voor de toekomst.    

 

 

 

 Mijn Donateurs


Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten