Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

DOE MEE EN WIN

DOE MEE EN WIN

Mijn Verhaal

12 november start officieel het Europacup- een Intercontinentalcup skeletonseizoen weer. Rond die tijd zijn alle bobsleebanen weer open voor trainingen. Echter de banen in Canada zullen reeds vanaf begin oktober geopend zijn voor trainingen. Een mooie gelegenheid om voor het wedstrijdseizoen begint weer op ijs te trainen, en materiaal te testen om medio november goed aan de wedstrijdstart te kunnen verschijnen. De grootste kostenpost voor deze trainingsweken is de vliegreis. Met name het transport van de slee is erg duur. De kosten voor een trainingsstage van drie weken bedragen ongeveer 3000 duizend euro waarvan ik de helft inmiddels gespaard heb. Door middel van deze crowdfunding hoop ik de resterende 1500 euro bij elkaar te krijgen zodat ik goed voorbereid in november het wedstrijdseizoen kan ingaan.

DOE MEE EN WIN!!  ONDER DONATEURS DIE 100 EURO OF MEER DONEREN VERLOOT IK EEN UNIEKE SKELETON-ERVARING IN WINTERBERG. OP ZONDAG 23 DECEMBER MAG JIJ OP EEN ECHTE SKELETON SLEE VAN DE BOBSLEEBAAN IN WINTERBERG. JE MAG TWEE AFDALINGEN MAKEN VANAF HALVERWEGE DE BAAN WAARMEE JE NOG EEN MAXIMALE SNELHEID VAN 80 KM/U KUNT BEHALEN. VOOR MATERIAAL, BESCHERMINGSMIDDELEN EN EEN LUNCH WORDT GEZORGD. Mijn Donateurs

oma
19 september 2018
Reactie van donateur: Succes Brammus!
€100,00
Ineke M.
08 september 2018
Reactie van donateur: heel veel succes
€20,00
Anoniem
07 september 2018
Reactie van donateur: succes en graag doe ik mee voor Winterberg
€100,00
Anoniem
07 september 2018
€50,00
Bram Zeegers
29 augustus 2018
Reactie van donateur: Succes Bram!
€20,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
 • Woensdag 19 oktober ben ik vertrokken naar Letland voor de eerste ijstrainingen van dit seizoen. Ik zal een maand van huis zijn. In Letland starten we met een internationale trainingsweek met aansluitend de eerste Europacup wedstrijd. Daarna reizen we door naar Innsbruck waar de volgende twee Europacupwedstrijden op het programma staan. In Konigssee worden de 4e en 5e Europacupwedstrijden gesleed, waarna ik voor twee weken naar huis ga om op school examens te maken. Van 4 tot en met 11 december staat nog een trainingsweek in Altenberg op het programma. Dankzij jullie steun heb ik de financiering voor al deze trainings- en wedstrijdweken rond gekregen. Voor de Europacupwedstrijden 6,7 en 8 die in januari gehouden worden in Zwitserland en Duitsland ben ik nog op zoek naar sponsoren. Geen geld, betekent voor mij helaas dat ik niet kan sleeen, en het seizoen niet kan afmaken. Steun mij! alle beetjes helpen!

  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
 • Gisteren ben ik vierde geworden op het WK Summer Push in Mamaia, Roemenie. Mijn kamergenoot en teamgenoot Sebastian is Wereldkampioen geworden. Ik ben zeer blij en tevreden.

  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
 • De afgelopen dagen ben ik met flyers de deuren langs gegaan bij mij in de buurt. Degenen die niet over internet beschikken of niet aan internetbankieren doen, hebben mij goed gesponsord middels de bus die ik bij me had. Deze opbrengsten heb ik nu dan zelf op de crowdfunding gestort. Heel erg bedankt allemaal voor jullie bijdragen!

  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
Er zijn hier nog geen activiteiten