Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

WK skeleton in Sigulda

WK skeleton in Sigulda

Mijn Verhaal

WIN EEN EXCLUSIEVE SKELETON START CLINIC
Doneer minimaal 20 euro en maak kans op een door mij gegeven start clinic (max. 4 personen) op de startbaan in Harderwijk. Bij donatie van minimaal 25 euro ontvang je bovendien ook de maandelijkse nieuwsbrief. Donaties vanaf 20 euro dingen automatisch mee. Je hoeft hier verder niks voor te doen of aan te vinken.

Om mee te kunnen doen aan het WK heb ik geld nodig voor reis- en verblijfskosten. Graag wil ik al enkele dagen voor het WK naar Letland afreizen om nog wat extra trainingsruns te kunnen maken, Uw financiele bijdrage maakt het voor mij mogelijk om mij zo optimaal mogelijk voor te bereiden en vol vertrouwen aan de start te kunnen verschijnen.

Om technische redenen kunnen er nog geen tegenprestaties worden weergegeven bij donaties. Bij een storting van 10 Euro ontvangt u een uitgebreid wedstrijdverslag van het WK hoe ik dat heb beloeefd. Bij een storting van 25 Euro ontvangt u maandelijks mijn nieuwsbrief vol interessante verhalen, mooie foto's en leuke filmpjes. Vanaf 100 Euro kan uw bedrijfsnaam opgenomen worden in mijn professionele folder. Vermeld wel uw mailadres bij de donatie, anders kan ik u niet bereiken!

 Mijn Donateurs

oma
08 januari 2017
Reactie van donateur: Succes Brammus! Jammer dat we niet meegaan naar Sigulda. Groetjes je trouwe fan
€200,00
L. van der Velde
06 januari 2017
Reactie van donateur: veel succes met je sport
€25,00
k. de Roos
05 januari 2017
Reactie van donateur: Succes ermee!
€20,00
A. van Dalen
04 januari 2017
Reactie van donateur: succes
€20,00
Kitty
07 december 2016
Reactie van donateur: Succes Bram!
€20,00
Oma
07 december 2016
€50,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
 • Woensdag 19 oktober ben ik vertrokken naar Letland voor de eerste ijstrainingen van dit seizoen. Ik zal een maand van huis zijn. In Letland starten we met een internationale trainingsweek met aansluitend de eerste Europacup wedstrijd. Daarna reizen we door naar Innsbruck waar de volgende twee Europacupwedstrijden op het programma staan. In Konigssee worden de 4e en 5e Europacupwedstrijden gesleed, waarna ik voor twee weken naar huis ga om op school examens te maken. Van 4 tot en met 11 december staat nog een trainingsweek in Altenberg op het programma. Dankzij jullie steun heb ik de financiering voor al deze trainings- en wedstrijdweken rond gekregen. Voor de Europacupwedstrijden 6,7 en 8 die in januari gehouden worden in Zwitserland en Duitsland ben ik nog op zoek naar sponsoren. Geen geld, betekent voor mij helaas dat ik niet kan sleeen, en het seizoen niet kan afmaken. Steun mij! alle beetjes helpen!

  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
 • Gisteren ben ik vierde geworden op het WK Summer Push in Mamaia, Roemenie. Mijn kamergenoot en teamgenoot Sebastian is Wereldkampioen geworden. Ik ben zeer blij en tevreden.

  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
 • De afgelopen dagen ben ik met flyers de deuren langs gegaan bij mij in de buurt. Degenen die niet over internet beschikken of niet aan internetbankieren doen, hebben mij goed gesponsord middels de bus die ik bij me had. Deze opbrengsten heb ik nu dan zelf op de crowdfunding gestort. Heel erg bedankt allemaal voor jullie bijdragen!

  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
Er zijn hier nog geen activiteiten