Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Zomerstage Roemenie en WK Summer Push

Zomerstage Roemenie en WK Summer Push

Mijn Verhaal

Momenteel train ik op de sprint zodat ik komend seizoen hopelijk sneller zal zijn op de start. In de maand augustus kan ik aansluiten bij het Roemeense team die dan een intensieve trainingsstage hebben in het Roemeense Nationaal trainingscentrum in Boekarest. Er zal dan in teamverband intensief gewerkt worden aan de starttechnieken. Dit is belangrijk om komend winterseizoen competetief mee te kunnen doen in het internationale skeletonveld. Aansluitend aan de trainingsstage zal het WK Summer push plaatsvinden waar we aan mee willen doen. Reis- en verblijfskosten vormen samen met de aanschaf van nieuw trainingsschoeisel de grootste uitgavenpost. Iedere bijdrage hieraan is zeer welkom.Mijn Donateurs

Oma
31 mei 2017
Reactie van donateur: Bram gefeliciteerd met het behalen van je CIOS diploma en weer veel succes met je sport toegewenst!
€250,00
T en H Lenting
30 mei 2017
€25,00
G. Aken
30 mei 2017
€15,00
fam. Opdam
30 mei 2017
€25,00
Joop Straten
30 mei 2017
Reactie van donateur: Hoi Bram, helaas kan ik niet naar Harderwijk komen maar ik wens je wel heel veel succes komend seizoen.
€50,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
 • Woensdag 19 oktober ben ik vertrokken naar Letland voor de eerste ijstrainingen van dit seizoen. Ik zal een maand van huis zijn. In Letland starten we met een internationale trainingsweek met aansluitend de eerste Europacup wedstrijd. Daarna reizen we door naar Innsbruck waar de volgende twee Europacupwedstrijden op het programma staan. In Konigssee worden de 4e en 5e Europacupwedstrijden gesleed, waarna ik voor twee weken naar huis ga om op school examens te maken. Van 4 tot en met 11 december staat nog een trainingsweek in Altenberg op het programma. Dankzij jullie steun heb ik de financiering voor al deze trainings- en wedstrijdweken rond gekregen. Voor de Europacupwedstrijden 6,7 en 8 die in januari gehouden worden in Zwitserland en Duitsland ben ik nog op zoek naar sponsoren. Geen geld, betekent voor mij helaas dat ik niet kan sleeen, en het seizoen niet kan afmaken. Steun mij! alle beetjes helpen!

  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
 • Gisteren ben ik vierde geworden op het WK Summer Push in Mamaia, Roemenie. Mijn kamergenoot en teamgenoot Sebastian is Wereldkampioen geworden. Ik ben zeer blij en tevreden.

  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
 • De afgelopen dagen ben ik met flyers de deuren langs gegaan bij mij in de buurt. Degenen die niet over internet beschikken of niet aan internetbankieren doen, hebben mij goed gesponsord middels de bus die ik bij me had. Deze opbrengsten heb ik nu dan zelf op de crowdfunding gestort. Heel erg bedankt allemaal voor jullie bijdragen!

  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
Er zijn hier nog geen activiteiten