Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

WK MUAY THAI in THAILAND/BANGKOK

WK MUAY THAI in THAILAND/BANGKOK

Mijn Verhaal

Ik zal mijzelf even voorstellen, Ik ben Asena en 14 jaar.

Ik doe al 9 jaar aan Thaiboksen (Muay Thai), deze sport ben ik gaan doen om meer zelfvertrouwen te krijgen. 

Waarom het mij triggert is omdat ik iets wil bereiken en als je iets wilt bereiken moet je er ook wat voor doen.

Ik train 6 dagen per week en als het kan 2 x per dag, en ik wil ook fit blijven.

Ook zit ik in de sportklas mavo en daar heb ik ook nog 6 uur per week sport, dat probeer ik een allemaal te combineren ik red het net allemaal.

Mijn grote idool, dat zijn er best veel waar ik tegenop kijk o.a. Hatice Ozyurt .

Ik ben in maart gekwalificeerd voor het WK Muay Thai in Thailand, dit is natuurlijk een mooie kans voor mij die ik wil aangrijpen met beide aangrijpen. Dit Nederlands junior team is aangesloten bij het IOC dus eindelijk word Muay Thai erkend, hoe mooi is dit. In 2024 mag Muay Thai ook meedoen met het Olympische spelen.

Hiervoor is geld nodig, omdat ik dit allemaal zelf moet betalen zoals; vliegtickets, hotelkosten, sportkleding en noem maar op wat bij een topsporter hoort.

Hoeveel ik nodig heb is 4000 tot 5000 euro. Graag zou ik iets eerder willen vertrekken omdat ik aan het klimaat wil wennen en ook aan een trainingskamp meedoen, om zo nog beter te worden in mijn sport.

Mijn doel is dan ook Wereld Kampioen te worden in Thailand dat staat nummer 1 , er zijn nog meer Wereld kampioenschappen waar ik deel aan wil nemen dit jaar.

Ik ben Nederlands, Europees Kampioen en Duits Kampioen K1 rules geworden. Ook doe ik aan Kyokushin sindskort (2,5 maand) om nog sterker te worden en ik heb Brons behaald tijden NK Karate full contact.

Waarom ik crowfunding ben gestart, omdat ik hoop dat mensen mij hierbij kunnen helpen en willen helpen, om mijn droom waar te maken.

Je kan niet liften naar de top je zal moeten klimmen !! 

Alvast bedankt,

Liefs Asena

x

 

 

 Mijn Donateurs

Anoniem
26 juni 2017
Reactie van donateur: Asena, heel veel succes in Thailand. Met jouw doorzettingsvermogen en al die uren trainen heb ik er vertrouwen in dat het goed komt. Hopelijk wordt het beloont met (weer) een kampioenstitel. Kirsten Kirchner YSA | succesvol aanbesteden
€350,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten