0% van €49.000,00
133 DAGEN TE GAAN

Vervoer naar wedstrijden voor Paralympics Para dressuur

Vervoer naar wedstrijden voor Paralympics Para dressuur

Mijn Verhaal

Hallo, ik ben Tessa Baaijens-Van de Vrie en rij al heel wat jaartjes wedstrijden op stevig niveau. Zo was ik onder andere reserveruiter bij de Wereld Ruiterspelen in Kentucky en de Paralympics in Londen. Wedstrijden rijden doe ik met ontzettend veel plezier, maar ik heb nu wat hulp nodig om in een hogere versnelling te komen voor de landelijke en internationale evenementen die eraan zitten te komen, waaronder de Paralympics 2024 in Parijs!

Tot nu toe ben ik voor vervoer naar een selectiewedstrijd, training of internationaal evenement altijd gesponsord door lieve mensen en bedrijven en daar ben ik hen zeer dankbaar voor! Het zoeken naar meer sponsoring vergt echter veel extra tijd en vooral energie van mij, die ik juist heel hard nodig heb vanwege mijn Niet Aangeboren Hersenletsel. Vooral die energie moet ik zorgvuldig verdelen en boven alles richten op de wedstrijden!

Eigen vervoer is een must bij alle activiteiten, wat ook gewenst wordt door de KNHS Bond. Het is erg fijn dat collega Para Dressuur ruiters in andere provincies gesponsord worden. Zou het mij als hard trainende Zeeuwse dan niet lukken?! De sponsoring zou ook zeer welkom zijn om de bijkomende kosten van onderhoud en reiskosten te dekken.

Waarover hebben we het? Als ik spreek over vervoer dan betekent dat in ieder geval een geschikte trailer voor mijn paard, maar liefst ook een auto om deze te trekken! Het hoeft zeker geen nieuwe te zijn, als hij me maar tot 2024 naar de gewenste plaatsen kan brengen, waar ik opnieuw aan de Bond  (en natuurlijk de jury!) kan laten zien wat ik waard ben!

Voor vragen, mogelijkheden, tips of ideeën kunt u altijd contact met mij opnemen! 

 

 


Invalid video service.

Mijn Donateurs

Pelle Baas
19 augustus 2020
€10,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
 • Yes voor de corona hebben we onze eerste B-kader score ruim gehaald! En tijdens de Corona periode hebben we de focus een ruime tijd op 'aanleren nieuwe oefeningen' kunnen leggen. Dit zorgt ervoor dat de reeds bevestigde oefeningen juist makkelijker gaan. Tijdens de proef gerichte trainingen en online lessen blijkt het dat we op de juiste weg zijn.
  Het Zeeuws Kampioenschap reguliere dressuur is op 5 september onze eerste wedstrijd. Twee weken later zijn de grote Nederlandse Kampioenschappen voor onder andere de Para dressuur, waarvoor we ons reeds hebben gekwalificeerd.
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
Er zijn hier nog geen activiteiten