Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Donateurs gezocht

Donateurs gezocht

Mijn Verhaal

Hallo,

Ik stel mij even voor:

Ik ben Laura van Engelen en woon in Vlijmen/Eindhoven. Ik doe aan wedstrijdzwemmen en train daar 26 uur per week voor bij het Nationaal Trainingscentrum in Eindhoven onder leiding van Marcel Wouda. Ik zwem al vanaf dat ik 6 jaar oud was. Vanaf het allereerste begin bleek ik al talent te hebben om een goede zwemster te worden. Ik ben dan ook al meerdere keren Nederlands kampioen geweest bij de junioren en jeugd en sinds '16/'17 ook al bij de senioren. Mijn favoriete afstanden zijn de 200-400-800-1500 meter vrije slag. In 2015-2016-2017 mocht ik met het Nederlandse Jeugdteam mee naar de Europese Jeugdkampioenschappen. In 2015 naar de 1ste Europese spelen in Baku, Azerbeidzjan. In 2016 naar Hodmezovasarhely, Hongarije en in 2017 naar Netanya, Israel.  

In 2018 heb ik het vertrouwen van de bondscoach gekregen en daarom train ik in het Nationaal Trainingscentrum Eindhoven, zwemmen tussen de grote namen. Dit is het hoogst haalbare binnen de KNZB. Helaas heb ik vorig jaar gekampt met een ernstige rugblessure. Na een lange revalidatieperiode gaat het op dit moment zo goed dat niks mij nog in de weg staat om alles uit het zwemmen te halen wat er in zit. Ik hoop dan ook zo snel mogelijk weer terug te zijn op mijn oude niveau en vanuit daar verder te kunnen bouwen aan succes.

Elke dag sta ik met veel plezier op om te gaan trainen. Nooit ga ik met tegenzin. Steeds weer die drive om verder te komen, om mijn doelen te halen. Mijn uiteindelijke doel is het behalen van de Olympische Spelen in 2024. Voordat ik daar zou kunnen staan heb ik nog een hele weg te gaan. Vol passie en plezier! Ik wil me in de aankomende jaren kwalificeren voor EK's en WK's om vervolgens mijn uiteindelijke doel te verwezenlijken. Ik heb daar wel financiële hulp bij nodig! Omdat ik zoveel sport heb ik geen tijd voor een bijbaantje. Topsport kost ontzettend veel geld en is niet meer mogelijk zonder sponsoren. Elke bijdrage is welkom!

De kosten waar ik financiële hulp bij nodig heb zijn: 

- Hotelkosten tijdens toernooien

- Kamerhuur in Eindhoven

- Reiskosten

- Aanschaf van zwemkleding

Op weg naar succes met uw steun!

Wilt u meer over mij weten? Kijk dan op: www.lauravanengelen.nl

Ik zie uw donatie graag tegemoet!Mijn Donateurs

AquAmigos Vlijmen
09 december 2020
Reactie van donateur: Dank je wel voor je inzet. We hopen dat deze bijdrage je weer verder helpt!
€85,00
Maaike
24 november 2020
Reactie van donateur: Zet 'm op Laura! Op naar Parijs!
€20,00
Gijs Buffing
11 oktober 2020
€5,00
AquAmigos Vlijmen
05 oktober 2020
Reactie van donateur: Laura, Bij deze weer de bijdrage vanuit de vriendenloterij van Aquamigos. Dank voor je continue inzet voor onze vereniging. Met vriendelijke groet, Jacob de Rotte Penningmeester
€63,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten