Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Wie steunt mij bij mijn sprong in het diepe?

Wie steunt mij bij mijn sprong in het diepe?

Mijn Verhaal

Hallo! Mijn naam is Silke Holkenborg. Ik ben 16 jaar oud en ik kom uit Wehl (gemeente Doetinchem). Wedstrijdzwemmen is mijn grote passie. Al jaren beoefen ik deze mooie sport. Dit doe ik niet zonder succes, want bij diverse regionale en nationale kampioenschappen stond ik al regelmatig op het podium.

Het hoogtepunt voor mij tot nu toe is de deelname aan de Europese Jeugd Kampioenschappen 2017 in Israël. Hier maakte ik deel uit van de 4x200 meter vrije slag estafetteploeg, waarmee we een 5e plaats behaalden. Naast deze estafette mocht ik ook individueel de 200 meter vrije slag zwemmen om ervaring op te doen. Geweldig, dit wil ik zeker nog vaker meemaken!

Genoeg motivatie dus om er dit jaar nog een extra schepje bovenop te doen. Het doel voor dit seizoen is om af te reizen naar Helsinki (Finland) en om daar deel te nemen aan de Europese Jeugd Kampioenschappen 2018. Natuurlijk gaan mijn dromen op lange termijn nog veel verder. Want meedoen aan de Olympische Spelen, wie wil dat nou niet?

Om die dromen uit te kunnen laten komen, kan ik natuurlijk niet zonder goede trainings- en scholingsfaciliteiten. Helaas is deze combinatie in mijn regio nergens te vinden en daarom moet ik het helemaal zoeken bij het Regionaal Talenten Centrum in het Friese Drachten. Hier trainde ik afgelopen seizoen ook al mee op vrijdag en zaterdag, maar vanaf dit seizoen heb ik besloten om hier, onder leiding van Frank Bosma, volledig te gaan trainen.

In Drachten heb ik nu de mogelijkheid om mijn trainingsuren stapsgewijs te gaan uitbreiden, bijvoorbeeld door de toevoeging van krachttraining. Ondertussen zwem ik mijn competitiewedstrijden nog steeds voor VZC uit Veenendaal, ga ik naar school in Heerenveen (naar de Topsport Talentschool OSG Sevenwolden) en woon ik in Drachten bij een gastgezin.

Naast het feit dat dit voor mijzelf een grote sprong in het diepe is, hangt er een behoorlijk prijskaartje aan. Een groot deel van de week woon ik bij een gastgezin, waarvoor ik zelf de gehele financiële vergoeding moet betalen. Daarnaast moet ik om limieten te halen voor bijvoorbeeld de Europese Jeugd Kampioenschappen deelnemen aan een aantal meerdaagse wedstrijden in het binnen- en buitenland. Aangezien de zwembond slechts een deel van de hierbij horende reis- en verblijfkosten vergoedt, moet ik hiervan ook zo'n 75% zelf betalen.

Natuurlijk zet ik mij volledig in om mijn doelen te halen, maar u kunt mij daarbij helpen! Wilt u mij financieel een steuntje in de rug geven zodat ik er echt alles uit kan halen wat er in zit? Elke financiële bijdrage wordt ontzettend gewaardeerd en helpt mee om een stapje dichter bij mijn dromen te komen!

Bekijk mijn website: https://www.silkeholkenborg.nl

Leuk filmpje zien? https://www.youtube.com/watch?v=XYPmSccUu5o

 Mijn Donateurs

Anoniem
29 oktober 2017
Reactie van donateur: Silke heel veel succes bij je zwemcarriere, groetjes van Theo en Trix Lurvink uit Eibergen!
€50,00
Anoniem
23 oktober 2017
Reactie van donateur: Ik hoop dat je bereikt waarvoor je zoveel offers moet brengen, heel veel succes, gezondheid en geluk !!
€50,00
Anoniem
17 oktober 2017
Reactie van donateur: Fantastisch om te lezen wat je allemaal voor de sport doet, wat je al bereikt hebt en wat je nog voornemens bent te gaan doen. Zoveel talent, inzet en offers verdient ondersteuning. Heel veel succes met het realiseren van je droom! Graag blijf ik je
€20,00
Anoniem
15 oktober 2017
Reactie van donateur: heel veel succes! zet 'm op !
€20,00
Anoniem
10 oktober 2017
€20,00
Anoniem
07 oktober 2017
Reactie van donateur: Heel veel succes !!!!
€250,00
Anoniem
28 september 2017
Reactie van donateur: Silke heel veel succes! We volgen je op de voet en genieten mee van al je successen.????????
€15,00
Anoniem
28 september 2017
Reactie van donateur: Hup hup go for it
€10,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten