Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Myrthe en Nova en Arjenne naar WK acrogym

Myrthe en Nova en Arjenne naar WK acrogym

Mijn Verhaal

Wij zijn Myrthe (15), Nova (15) en Arjenne (12) en zijn sinds oktober 2017 een trio bij de A-jeugd. Wij trainen ongeveer 18 uren per week bij de Acro Academy Noord-Nederland (AANN).
Acrogym is een combinatie van turnen, dans, acrobatiek, lenigheid en kracht. Een wedstrijd bestaat uit 2 oefeningen: tempo (dynamisch) en balans. In de tempo-oefening wordt de bovenpartner de lucht in gegooid en maakt de salto's en heeft het volste vertrouwen in de onderpartners die haar weer vangen.
De balansoefening is rustiger en heeft acrobatische elementen die veel concentratie, kracht en lenigheid vereisen.

Deze prachtige sport beoefenen we al een aantal jaren, maar sinds oktober vorig jaar trainen we samen. Vorig jaar hebben Arjenne en Myrthe al deelgenomen aan het EK en behaalden daar in de finale een 8e plek. Ook Nova heeft op nationaal niveau al laten zien dat ze bij de top hoort.

In december vorig jaar hebben we tijdens de kwalificatiewedstrijden de limieten gehaald om voor Nederland te mogen deelnemen aan de Wereld Kampioenschappen. Op 4 en 5 april zijn wij in Antwerpen en willen daar schitteren tijdens het WK! Maar....
dat brengt de nodige kosten met zich. Acrogym is geen Olympische sport en dat betekent dat de KNGU de kosten niet draagt. Alles moet zelf betaald worden. Denk daarbij aan een trainingsstage van een Russische topcoach, wedstrijdkleding, de reis- en verblijfkosten, inschrijfgeld, de kosten voor aanvraag van de wedstrijdpassen, jurykosten, etc.

We zijn enorm trots dat we mogen deelnemen aan het WK acrogym en gaan de komende weken nog hard trainen om een zo goed mogelijk resultaat te halen. Ons doel is een finaleplek!!
En daarom deze crowdfunding. Help ons om onze droom te verwezenlijken. We zijn blij met elke donatie!!Mijn Donateurs

Marinda
28 maart 2018
Reactie van donateur: Heel veel plezier en zet hem op!
€10,00
Kim
26 maart 2018
Reactie van donateur: Nu is het zeker, succes toppers!
€10,00
Bloeming
22 maart 2018
€5,00
Willemijn
21 maart 2018
€7,50
Fam Potman
08 maart 2018
Reactie van donateur: Heel veel succes dames! Groetjes Jeroen en Athalia
€15,00
Marleen
26 februari 2018
€15,00
Anoniem
13 februari 2018
€10,00
Han van Unen
13 februari 2018
Reactie van donateur: Dit heet doorzettingsvermogen! Knap, prestatie leveren op school, veel uren trainen en reizen, petje af!
€25,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
  • WK mna heeft zich zojuist geregistreerd op de site
    Bericht wordt gecontroleerd
    Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
Er zijn hier nog geen activiteiten