Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Road2Israel Robin en Anna

Road2Israel Robin en Anna

Mijn Verhaal

Wij zijn Robin en Anna, en zijn al drie jaar een acrogym damespaar. We komen uit in de A-lijn en zijn al drie achtereenvolgende jaren Nederlands Kampioen geworden. We trainen elke week 17 tot 20 uur bij topsport stichting Acro Academy Noord Nederland. Vorig jaar mochten we Nederland vertegenwoordigen op het WK Jeugd, waar we 4e werden. Daar zijn we supertrots op. Dit jaar zijn we een leeftijdscategorie omhoog gegaan. Een niveautje hoger, maar desondanks is het ons gelukt om ons te kwalificeren voor de Europese Kampioenschappen Acrogym, die in oktober gehouden worden in Israël. Jammer genoeg heeft onze sport Acrogym geen Olympische status, en dat betekent dat we geen subsidies of bijdrages krijgen maar dat onze ouders alles zélf moeten betalen. We zouden daarom erg blij zijn met elke bijdrage die het wat makkelijker maakt om onze reis en verblijf naar Israël te bekostigen, en zijn daarom deze crowdfunding gestart!

Wat zegt u, geen idee wat Acrogym is? Acrogym staat voor Acrobatische Gymnastiek, en het is dan ook een combinatie van turnen, dans en acrobatiek.  Naast kracht en lenigheid zijn ook evenwicht en concentratie enorm belangrijk, want de deelnemers bij Acrogym balanceren bovenop elkaar en werken met salto's en sprongen. Acrogym is eigenlijk een show op muziek, waar binnen een paar minuten alle elementen op de vloer moeten komen. Anna is nu net 12 jaar oud. Zij is de bovenpartner, wat betekent dat zij door Robin in salto's gegooid wordt, en op Robin moet balanceren. Robin is inmiddels 17 en is degene die Anna zo hoog mogelijk moet gooien en zo stabiel mogelijk moet staan zodat Anna handstanden op haar kan maken. Een spectaculaire sport dus!

Robin en Anna werken er hard aan om ook in de Junioren straks in de finale te mogen staan. Uw bijdrage helpt daarbij! En elke euro is er één, dus grote én kleine bijdragen zijn welkom. Vergeet u niet een van de tegenprestaties te selecteren?

Op het filmpje onze oefeningen op het WK Jeugd.Mijn Donateurs

Irene
19 september 2019
Reactie van donateur: Ik vind jullie een superleuk team om te volgen! Kijk graag jullie (vaak perfecte ;)) filmpjes van elementen en oefeningen. Heeeel veel succes en plezier op het EK!
€15,00
Anoniem
17 september 2019
€100,00
Cindy van Dalfsen
05 september 2019
Reactie van donateur: Heel veel succes in Israel meiden! Knallen en vooral genieten, liefs Sanne en Roos
€10,00
Anneke
26 augustus 2019
€10,00
Hen & Thea Le Duc
08 augustus 2019
Reactie van donateur: Succes en vooral genieten!
€20,00
Harriët Vertin
07 augustus 2019
Reactie van donateur: Zet 'm op!!
€5,00
Karin Teerenstra
07 augustus 2019
€10,00
Fam. Hozeman
06 augustus 2019
Reactie van donateur: Veel succes en geniet weer van deze nieuwe ervaring! ?
€15,00
Alexandra Groote
06 augustus 2019
Reactie van donateur: Succes toppers!
€20,00
Bernou Veenstra
06 augustus 2019
Reactie van donateur: Succes!!
€5,00
Yfke de Klein
06 augustus 2019
Reactie van donateur: Jullie trainen er superhard voor!! En jullie verdienen het gewoon.
€5,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
 • Naar Israël!! We hebben drie maal het hoge limiet weten te behalen om ons te kwalificeren voor de Europese Kampioenschappen. Die worden dit jaar gehouden in Holon, een stad in Israël bij Tel Aviv. In oktober mogen we samen met andere Nederlandse teams (waaronder veel clubgenoten) afreizen naar Israël om daar mee te doen aan de wedstrijd. Een hele ervaring weer!! We zouden het super vinden als u ons hielp op weg naar Israël. Elke bijdrage, hoe klein ook, is welkom!
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
 • Op de kwalificatiewedstrijden moesten we eigenlijk éénmaal minimaal 50,800 (laag limiet) en éénmaal minimaal 51,800 (hoog limiet) halen. Dat was ons doel dus. De eerste wedstrijd was op 3 december. Daar scoorden we ondanks wat schoonheidsfoutjes 52,800, wat een volledig punt boven het hoge limiet was. We waren superblij! Bij de tweede wedstrijd op 16 december wisten we ondanks dat het niet helemáál top ging zelfs 53,250 te scoren! Ruim boven het vereiste dus, en dat geeft vertrouwen voor de WK. Vanwege onze prestaties hoefden we niet meer naar de derde kwalificatie-mogelijkheid: we mogen definitief naar de Wereldkampioenschappen!
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
Er zijn hier nog geen activiteiten