3% van €3.000,00
56 DAGEN TE GAAN

Team NED op weg naar EK in Israel

Team NED op weg naar EK in Israel

Mijn Verhaal

Wij zijn Nynke Veenma uit Hattem, Emma Heitbrink uit Zwolle en Djamilla Wisselink uit Meppel (team NED). Wij doen aan Acrobatische Gymnastiek en sinds augustus 2018 vormen wij een damesgroep in de A Jeugd. Dit is het hoogst haalbare niveau bij deze sport in onze leeftijdscategorie (11-16 jaar).

Dit seizoen (2018-2019) hebben we meegedaan aan kwalificatie wedstrijden voor het EK. Tijdens deze wedstrijden hebben wij ons kunnen verzekeren van een deelname aan het EK! Dit wordt in oktober gehouden in Holon in Israël. Daarmee zijn we één van de twee damesgroepen in onze categorie die Nederland mogen gaan vertegenwoordigen tijdens het EK Acrobatische Gymnastiek! Hier zijn wij enorm trots op!

Helaas is acrogym nog steeds geen officiële Olympische sport. Dit betekent dat de nationale bond, de KNGU, niet meebetaalt. Alle kosten die worden gemaakt, zoals reiskosten, verblijfskosten, wedstrijdkosten zoals inschrijfgelden voor de wedstrijden, kosten voor extra trainingen en kosten voor wedstrijdkleding komen voor eigen rekening. Dit gaat om erg veel geld, ongeveer €1500,00 per persoon. Daarom willen wij u ook vragen om een donatie. Alle beetjes helpen dus wij zijn blij met iedere bijdrage!

We willen u alvast bedanken voor uw bijdrage! Ondertussen trainen wij door zodat wij in oktober Nederland met trots kunnen vertegenwoordigen op het EK!

Nynke, Emma en DjamillaMijn Donateurs

Maaik Meiberg
18 augustus 2019
Reactie van donateur: Heel veel succes meiden!
€25,00
Brenda
15 augustus 2019
Reactie van donateur: Succes in Israël meiden!
€25,00
Harmke
15 augustus 2019
Reactie van donateur: Heel veel succes !!!
€20,00
Myrthe
15 augustus 2019
Reactie van donateur: Succces!!!!
€10,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten