Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Op weg naar het WK voor Junioren

Op weg naar het WK voor Junioren

Mijn Verhaal

“Obstakels zullen mij niet stoppen. Iedere hindernis wordt door inspanning overwonnen. Diegene die zijn ogen eenmaal op een ster gericht heeft, zal zich niet meer omdraaien.” Deze woorden heeft Leonardo da Vinci geschreven in een ver verleden, maar zijn voor mij zo dichtbij. Mijn naam is Annamaria, een negenjarige te Utrecht wonende gymnaste, voor wie ritmische gymnastiek bij RG Eleganza een ster is die aan de nachtelijke hemel hangt. Deze ster betekent voor mij een voorbeeld zijn voor anderen, een voorbeeld om na te volgen, een leeuwin van Oranje voor ritmische gymnastiek. Om deze ster te bereiken heb ik jullie hulp nodig.

Mijn benen zijn begonnen met buigen voor ritmische gymnastiek toen mijn leeftijd hetzelfde aantal jaren bedroeg als vingers aan één hand. Ik, samen met mijn lieve en even vurige zus Victoria, vormen reeds sinds die tijden een dynamisch duo: iedere hartslag van de aarde, lees iedere dag, train ik samen met mijn zus Victoria, vijf dagen in de sporthal, en iedere dag thuis. Dankzij onze inspanningen hebben wij als dynamisch duo de titel van Nederlands kampioen tweemaal mogen dragen: in de jongste categorie, de benjamins, in 2018 en in 2019; dit laatste jaar voor 2020, in 2019, mag ik de nationale titel van allround champion dragen, alsook een tweetal titels op de onderdeelfinale. Tot nu toe hebben onze inspanningen hun vruchten afgeworpen, en maken wij beide deel uit van de nationale Beloftenselectie. Ben ik niet reeds leeuwin van Oranje? Nee, zo werkt dat niet: een leeuwin moet Nederland vertegenwoordigen, meedoen aan internationale wedstrijden, en bovenal een navolgbaar voorbeeld zijn.

Er is echter wel een ander obstakeltje: internationale wedstrijden, trainingen en voorbereidingen zijn ontzettend duur. Zonder jullie hulp kan ik deze droom niet najagen. “Diegene die zijn ogen eenmaal op een ster gericht heeft, zal zich niet meer omdraaien.” Dit jaar zou ik weer willen strijden voor de titel van Nederlands kampioen, en deelnemen aan het Wereld kampioenschap in 2023, maar in mijn eentje bereik ik die ster niet.

Jullie donaties zijn de steun in de rug die ik benodig.

Samen staan we sterk.

Alvast heel erg bedankt!!!❤️ Liefs van AnnamariaMijn Donateurs

Anoniem
03 december 2019
Reactie van donateur: Heel veel succes! Super goed dat je zover bent gekomen. Ik hoop dat je jouw doel zult bereiken. Veel liefs, E
€15,00
Yvonne Ossendorp
23 november 2019
Reactie van donateur: Heel veel succes! Yvonne,Mireille en Inez
€20,00
Anoniem
23 november 2019
Reactie van donateur: Heel veel succes verder Annamaria!
€23,00
Ingmar
22 november 2019
€50,00
Julia
21 november 2019
Reactie van donateur: Veel success
€50,00
Anoniem
21 november 2019
Reactie van donateur: Lieve Annamaria, voor jou een symbolische donatie. Wij kijken uit naar jouw deelname aan het WK in 2023, blijf hard werken en dan komt succes vanzelf!
€23,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten