52% van €1.000,00
89 DAGEN TE GAAN

Work hard and make it happen

Work hard and make it happen

Mijn Verhaal

Mijn naam is Lauren Ksenia Bischot, ik ben 15 jaar oud en ben ritmische gymnaste. Ik ben begonnen met deze sport toen ik 8 jaar oud was. Ik woon in Laren en train in totaal 5 keer per week in Alkmaar, Amstelveen en Amsterdam, al met al zo’n 21 uur  per week bij mijn club Ritmica RG uit Alkmaar.

 

Ritmische gymnastiek is een uitdagende en prachtige sport, het is niet alleen uniek maar helaas nog redelijk onbekend. Ritmische gymnastiek is een combinatie van ballet, acrobatiek en flexibiliteit. Tegelijkertijd werk ik met veel materiaal zoals een lint, bal, knots of hoepel. Als ritmische gymnast heb je veel discipline, focus, kracht maar ook ondersteuning van je coaches en ouders nodig.

 

Mijn droom is om naar het EK in Moskou te gaan in 2022. Daarvoor moet ik veel internationale wedstrijd ervaring opdoen. Omdat ritmische gymnastiek een onbekende sport is, moet ik alles zelf bekostigen. Om mijn droom te bereiken, heb ik financiële ondersteuning en sponsoring nodig.

 

In de afgelopen jaren, ben ik toegelaten tot de nationale belofteselectie van de KNGU. Daarnaast heb ik ook nog een FIG en NOC-NCF status gekregen waar ik erg trots op ben.

 

Vanwege deze status mag ik deelnemen aan nationale en internationale wedstrijden zoals het NK, worldcups, EK’s en WK’s. Meestal zijn deze wedstrijden in het buitenland. Vanwege deze status heb ik de volledige medewerking en toestemming van mijn school gekregen om top sport te bedrijven.

 

Vaak komen onze ritmisch gym coaches uit het buiteland zodat ik en mijn teamgenoten ons verder kunnen ontwikkelen. Regelmatig moet ik naar de buiteland, niet alleen voor top wedstrijden maar ook voor trainingen. Zo ga ik wel eens trainen in Spanje, Duitsland en Rusland.

 

Naast school en ritmische gymnastiek zou ik ook heel graag willen dat deze sport meer bekend zou worden en daarom heb ik gebruik gemaakt van een schoolproject om een website en video te ontwikkelen. Om de sport nog bekender te maken heb ik deelgenomen aan de talentshow van mijn school en ben ik eerste geworden. Tevens wordt mijn naam en mijn wedstrijd uitslagen vaak in lokale kranten genoemd en ben ik een geïnterviewd  in een nieuws programma van een regionaal tv station.

 

Ik hoop dat ik via het talentboek de financiële ondersteuning kan krijgen zodat ik mijn droom kan bereiken om naar het EK in Moskou te gaan.

 

Alvast super bedankt!!!

 

Liefs LaurenMijn Donateurs

Ritmic Stars
15 september 2021
Reactie van donateur: Namens Ritmic Stars wensen wij jou heel veel succes!
€50,00
Barbera Bischot
14 september 2021
Reactie van donateur: Op naar Moskou!!
€200,00
Olav
13 september 2021
€50,00
Marjolein Bischot
13 september 2021
€20,00
Marilia Bischot
13 september 2021
Reactie van donateur: ?
€50,00
Kristina Zumpolle
12 september 2021
Reactie van donateur: Your determination and motivation is inspiring. Good luck xx
€50,00
Anoniem
12 september 2021
€15,09
Anoniem
12 september 2021
€30,00
Hans Bischot
12 september 2021
€50,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten