0% van €2.500,00
214 DAGEN TE GAAN

2018 WAGC St Petersburg en Jeugd EK in Baku

2018 WAGC St Petersburg en Jeugd EK in Baku

Mijn Verhaal

Ik ben Mira Stepanova, 13 jaar oud. Ik begon met turnen waar ik in de N3 Nederlands kampioen ben geworden op de brug. Daarnaast ben ik trampoline gaan springen.

Vanaf 2012 wedstrijden trampoline, begonnen in de E, en elk jaar een divisie hoger tot in 2016 de A bereikt werd en ik ook als de jongste deelnemer in de Oranje Jong Talent opgenomen ben. Bij internationale wedstrijden ben ik vaak op het podium gekomen.

In 2017 als jongste in mijn leeftijdsgroep geplaatst voor de WAGC in Sofia. Daar een goede wedstrijd gesprongen, maar daar is ook duidelijk geworden dat er nog hard gewerkt moet gaan worden om het allerhoogste te bereiken. Ik train daarvoor 22 uur per week.

In 2018 is er een goede kans dat ik mij weer plaats voor het WAGC, dit keer in St Petersburg. Ook ga ik selectiewedstrijden springen voor de Jeugd EK in april in Baku Azerbedjan. Dit is is tegen tegenstanders tot 17 jaar oud waar er zich maar vier gaan plaatsen dus dit ik zal echt op de toppen van mij kunnen moeten presteren. Maar ik zal er vol voor gaan! 

Voor de WAGC is er een grote eigen bijdrage noodzakelijk (in 2017 was dit ruim 1200 euro), voor de EK een eigen bijdrage tot 500 euro en voor tevens voor nog andere internationale wedstrijden. Ook de vele trainingsuren zorgen voor een groot bedrag aan contributiekosten.


Mijn Donateurs


Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
 • Inmiddels dus als jongste (enige van 2004) in de groep 13/14 jarigen geplaatst voor het WAGC (Jeugd WK). Alle van de vier wedstrijden bij de eerste vier, ondanks twee keer op de mat geland te zijn!
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
Er zijn hier nog geen activiteiten