11% van €5.000,00
90 DAGEN TE GAAN

Help mij naar het Jeugd Wk 2021

Help mij naar het Jeugd Wk 2021

Mijn Verhaal

Omdat we bij onze sport alles zelf moeten betalen en de wedstrijden steeds duurder worden, ben ik op zoek naar mensen die in mij geloven en mij willen steunen naar mijn droom De Olympische Spelen 2028.

Van het Yvonne van Gennip Talent Fonds heb ik een donatie gehad om het totaal bedrag bij elkaar te krijgen om deze droom werkelijkheid te maken.

Mijn doel in 2021 is het jeugd WK in Bakoe. Dit jeugd Wk vindt plaats vanaf 26 november 2021. In de categorie waarin ik deelneem (15 tm 17 jaar) ben ik de jongste deelneemster. Ik word namelijk pas na het jeugd WK 15 jaar.

**Megans talent is al op 5-jarige leeftijd ontdekt bij Flik-Flak Den Bosch. Daar traint ze iedere week 15,5 uur en zet zij zich bij de Fysiotherapeut 2 x per week extra in.**

De KNGU betaald helaas niet meer mee aan de trampolinesport en komen alle kosten voor eigen rekening. Dit houdt in o.a. contributie € 145,50 p.m., wedstrijdgeld en inschrijfgeld ongeveer € 400,- p.j. (afhankelijk waaraan ik kan en mag deelnemen), kleding € 200,- á €300,- p.j (afhankelijk hoe snel ik groei), reizen voor binnen en buitenlandse wedstrijden om ervaring op te doen.

Als ik aan internationale wedstrijden deel wil nemen is het bedrag ontzettend hoog. Om mij verder te ontwikkelen en mijn dromen waar te maken is deelname hieraan zeer wenselijk. Eind oktober 2021 zal ik afreizen naar Portugal om deel te nemen aan Loule Cup  

Zonder deze donaties kan ik helaas zelf niet genoeg geld opbrengen om mee te reizen met Team NL. Met dit team ben ik eerder in Rusland geweest voor een WK waar ik 4e synchroon werd. Ik werk hard aan om mij weer te kunnen plaatsen dit jaar. Helaas is Tokio vanwege financiële te kort aan mij voorbij gegaan.

Megan : Mijn grootste droom is om ooit mee te mogen doen aan de Olympische spelen, net als Rea Lenders. Zij is een groot voorbeeld voor mij.”

Om school te kunnen combineren met haar sport op topniveau gaat ze naar de Topsport Talentschool het Rodenborch-College in Rosmalen.

Meer over mij is er te vinden op mijn website en social media kanalen.

www.meganbrouwers.nl

https://www.facebook.com/meganbrouwers2006/

https://www.instagram.com/meganxtrampoline/

 Mijn Donateurs

Eventonizer
06 mei 2021
Reactie van donateur: Succes Megan!
€50,00
Anoniem
29 april 2021
Reactie van donateur: Heel veel succes Lieve sportieve Megan!
€3,00
Joyce Vd Sande
23 april 2021
Reactie van donateur: Heel veel succes
€2,00
Yvonne van Gennip Talent Fonds
22 april 2021
Reactie van donateur: Het Yvonne van Gennip Talent Fonds wenst je veel succes én plezier met je sportieve carrière!
€500,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten