27% van €2.000,00
100 DAGEN TE GAAN

Jeugd WK in Baku

Jeugd WK in Baku

Mijn Verhaal

Ik ben Iris en ik ben 16 jaar oud. In de afgelopen jaren ben ik 2e op het Nederlands kampioenschap geworden op de dubbelminitrampoline en heb ik al meerdere wedstrijden in het buitenland gedaan op zowel de dubbelminitrampoline als de grote trampoline. Ik heb ook al 1 keer meegedaan aan het jeugd WK in Bulgarije. 

Vorig jaar had ik mijzelf gekwalificeerd voor het jeugd EK in Zweden. Helaas door de omstandigheden met corona kon dit niet doorgaan. Nu ben ik gekwalificeerd voor het jeugd WK eind november in Baku. 

- Ik mijzelf heb gekwalificeerd voor het Jeugd WK in Baku. De bond bekostigt ons helaas niet meer, waardoor wij alles zelf moeten betalen. Mijn ouders hebben tot nu toe alles voor mij betaalt, maar dit geld raakt ook een keer op. Er zijn al een paar jaren geen Nederlanders naar het WK voor dubbelmini geweest en daarom wil ik met mijn teamgenoten ervoor zorgen dat de Nederlandse dubbelmini weer op de kaart komt. Ook de trainers moeten betaald worden om mee te gaan naar deze grote wedstrijden. 

- Daarnaast zijn er dit jaar ook veel andere wedstrijden gepland. Wedstrijden in zowel het binnenland als het buitenland. Zo is er een wedstrijd in Tsjechië en ook een wedstrijd in Duitsland. Ook deze reizen zijn niet kosteloos en moeten ook betaald worden.

- Ik ook 2 keer per week in Den Bosch train. Hiervoor moeten wij 3 uur met de auto reizen per dag en ook dit moet worden betaald. De benzinekosten zijn hoog per week.

 

Helpt u mij mee om mij droom waar te maken?Mijn Donateurs

Iris bilderbeek
14 september 2021
€5,00
Mariska Meulpolder
08 september 2021
Reactie van donateur: Succes!
€20,00
Sophia M
04 september 2021
Reactie van donateur: Veel succes!!
€10,00
Leonie Korshuize
17 juli 2021
€10,00
Yvonne van Gennip Talent Fonds
20 april 2021
Reactie van donateur: Het Yvonne van Gennip Talent Fonds wenst je veel succes met je sportieve carrière!
€500,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten