Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Casey Jane droomt van een airtrack

Casey Jane droomt van een airtrack

Mijn Verhaal

Hoi,

Ik ben Casey-Jane en ik ben 11 jaar oud. Ik zit op turnen bij Topsport Noord te Heerenveen. Ik train 25,5 uur per week.

Maandag 2 trainingen: ochtend 07:30 - 10:00 uur en middag 15:00 - 18:30 uur

Dinsdag 1 training: middag 15:00 - 18:30 uur

woensdag 1 training: ochtend 07:30 uur - 10:00 uur

donderdag 1 training: middag 15:00 uur - 18:30 uur

vrijdag 2 trainingen: ochtend 07:30 - 10:00 uur en middag 15:00 - 18:30 uur

zondag middag: !5:00 - 19:00 uur

Mijn schema is druk maar ik zou het niet anders willen. Turnen is mijn lust en mijn leven. En ik doe dit met heel veel plezier. Het is fijn om in een turnhal te turnen waar ook turnsters en turners van het Nederlands team trainen. Zo heb je een mooi voorbeeld. Celine van Gerner is mijn grote voorbeeld. Ik droom ervan om net als haar uit te komen voor Nederland op toernooien. En een voorbeeld zijn voor de dan toekomstige turnster.

Dit jaar ben ik voor de 2e jaar geselecteerd voor de  OJTS ( Oranje Jong Talenten Selectie). En daar ben ik heel trots op. 

Afgelopen Nederlandse Kampioenschappen heb ik het zilver behaald op het toestel vloer. En 13 januari jongstleden ben ik kampioen geworden van Friesland. Het wedstrijd seizoen is hiermee begonnen en nu gaan de kwalificaties voor het NK beginnen.

Helaas zijn de wedstrijden dit seizoen ver van ons huis vandaan. Hierdoor gaan we in hotels slapen de avond van te voren. Anders moet ik er te vroeg uit en krijg ik niet genoeg nachtrust. Ik vind het slapen in hotels eigenlijk erg leuk. Even samen weg met papa of mama. Het is alleen jammer dat het best duur is.

Turnen is mijn lust en mijn leven. En ook al train ik thuis niet toch sta ik regelmatig op mijn kop in de woonkamer. Of maak ik een radslag in de tuin op ons grasveld. Hierom zou ik heel graag een aitrack en airbeam willen. Dan kan ik als ik even op mijn kop wilt staan dit veilig doen. 

 

Het zou geweldig zijn als de kosten voor de hotelovernachtingen niet op mijn ouders vallen. Hotelovernachting Middelburg, 100 euro. Hotelovernachting Waalwijk, 100 euro. Hotelovernachting Almelo, 100 euro. Weekendovernachting Rotterdam Ahoy, 250 euro

Airtrack 495 euro  Airbeam 400 euro.

 

Als u mij sponsort dan zou ik de volgende dingen er voor terug kunnen doen:

- u benoemen op mijn website, facebook en instagram account

- uw bedrijfslogo bedrukken op mijn sporttas, sportlegging, airtrack/airbeam.

- als u een idee heeft dan horen wij dit graag

 

Mijn droom is: als senior turnster uit te komen voor Nederland. 

Liefs Casey-JaneMijn Donateurs


Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten