Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Deelname EK turnen heren voor junioren (Bern, Zwitserland)

Deelname EK turnen heren voor junioren (Bern, Zwitserland)

Mijn Verhaal

Ik spaar voor dit doel, omdat ik door de KNGU ben uitgenodigd om deel te nemen aan de EK under 18 in Bern ( Zwitserland).

Helaas zijn er altijd extra kosten waar ik voor moet sparen en vraag daarom jullie hulp. Deze kosten bestaan onderandere uit materiaal en middelen reis- en verblijfskosten. j. Voor deze wedstrijden hebben we nog een trainingsstage.

Ik hoop mijn prestaties en ontwikkelingen in stijgende lijn voort te zetten en uiteindelijk deel te kunnen nemen en te presteren op een EK, WK en/of Olympisch tournooi.

Dit kost natuurlijk erg veel geld en zou jullie hulp reuze goed kunnen gebruiken. Mocht er toch iemand zijn die mij zou willen sponsoren onder andere voorwaarden of andere tegen prestaties hoor ik het graag. 

In ieder geval wil ik jullie alvast ontzettend bedanken voor jullie donatie, want iedere €uro helpt om mijn doel te bereiken!Mijn Donateurs


Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
 • Ik spaar voor dit doel, omdat ik door de KNGU ben uitgenodigd om aan de EK Under 18 deel te nemen.


  Helaas zijn de kosten wat meer dan alleen de wedstrijd. Hierbij valt te denken aan Materiaal en Middelen zoals Leertjes, leertjes kleding maar ook verblijfs- en vervoerkosten komen er nog bij.
  Voorafgaand aan de wedstrijd hebben we nog een aantal dagen trainingsstage in o.a. Beekbergen maar ook In Bern (Zwitserland waar het EK plaats vindt).


  Dit is mijn eerste grote stap en hoop deze lijn voort te zetten naar een volgend EK, WK of olympisch toernooi.


  Mocht er toch iemand zijn die mij zou willen sponsoren voor een langere periode, dan hoor ik dit heel erg graag.


  In ieder geval wil ik jullie alvast ontzettend bedanken voor jullie donatie, want iedere €uro telt en zal direct besteed worden aan mijn ontwikkeling.

  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
Er zijn hier nog geen activiteiten