4% van €2.500,00
204 DAGEN TE GAAN

Op weg naar het JEK in Glasgow

Op weg naar het JEK in Glasgow

Mijn Verhaal

Mijn naam is Wesley de Haas en ik ben 16 jaar oud. Vanaf mijn vijfde ben ik met turnen begonnen. Ik doe het nog steeds met heel veel plezier. Het is ontzettend mooi om steeds weer nieuwe elementen te leren en nieuwe uitdagingen te vinden en te behalen in het turnen. Daarnaast heb ik al aan hele mooie nationale en internationale evenementen deelgenomen. 

Als ik niet aan het turnen ben zit ik op school. Ik volg de HAVO en zit momenteel in het vierde leerjaar en bereid me zo voor op de opleiding fysiotherapie die ik graag wil gaan volgen.

Ik ben lid van de nationale oranje selectie. Mijn grootste droom en mijn doel is meedoen aan de Olympische Spelen in 2024. Om deze fantastische, grote droom te kunnen verwezenlijken moet ik veel trainen, reizen, internationale wedstrijdervaringen opdoen en heb ik goede turnmaterialen nodig. Voor het eerstvolgende grote internationale sportevenement ben ik me aan het kwalificeren, het JEK in de zomer in Glasgow 2018.

De trainingen vinden plaats in Zwijndrecht, in de turnhal waar ik dagelijks train, maar waar ook geregeld de Jong Oranje trainingen plaatsvinden. Elke dag reis ik met de trein naar de training en naar school en weer naar de training. Hiervoor heb ik een treinabonnement nodig van 215 euro per maand. 

Naast de reiskosten zijn er ook kosten die ik maak voor de turnmaterialen die ik nodig heb. Tijdens het turnen is het heel belangrijk om over goede en reserve turnmaterialen te kunnen beschikken, zoals leertjes voor rek en ringen, tape, turnkleding, zodat de prestaties veilig, nog beter, technischer en mooier worden.

Voor meer informatie, foto's en filmpjes kunt u mijn website bezoeken: www.wesleydehaas.com

Helpt u mij mee om Nederland te vertegenwoordigen in Glasgow? Alvast heel hartelijk bedankt!


Mijn Donateurs

Peter van den Heuvel
05 januari 2018
Reactie van donateur: Hoi Wesley, Hier vast een eerste bijdrage voor Mitchell en jou. Binnenkort volgt er meer: https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/petervandenheuvel Sterkte met alles! Groet, Peter
€100,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
 • Wesley de Haas, lid van Jong Oranje Turnen Heren heeft zich geplaatst voor het NK turnen te Rotterdam en wel in het sportpaleis te Ahoy!


  www.wesleydehaas.com/nieuws/

  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
 • Hierbij wil ik u heel hartelijk bedanken voor uw donatie!


  Hartelijke groet,


  Wesley de Haas

  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
Er zijn hier nog geen activiteiten