29% van €750,00
128 DAGEN TE GAAN

TRAININGEN BUITENLAND STAGE

TRAININGEN BUITENLAND STAGE

Mijn Verhaal

Willen jullie mij alstublieft financieel helpen?

Ik ben Fenne van Haaren, 13 jaar oud met een grote passie top-turnster zijn en verder te groeien naar de ultieme top van Nederland.

Om in de top te kunnen blijven turnen, waar ik nu momenteel train bij het Regionaal Talentencentrum Topturnen Zuid Nederland en verder te kunnen groeien is veel inzet nodig. Aan mijn inzet ligt het absoluut niet. Momenteel train ik 28 á 30 uur per week.  Naast mijn reisuren naar RTC Topturnen Zuid en de Topsport Talent School het Rodenborch college in Rosmalen is dit een behoorlijke intensiteit. Dit heb ik er uiteraard graag voor over en hiervoor zet ik me met veel plezier voor 100% in. Zowel mijn studie als mijn hobby turnen zijn zeer belangrijk. Echter om dit alles te kunnen bekostigen ben ik genoodzaakt om u via deze weg om hulp te vragen. Om mijn trainingsintensiteit en ervaring te optimaliseren, met het oog op de toekomst en mijn doel de Olympische spelen van 2024 en het komende NK 2019, is een hoop training en buitenlandervaring nodig. Om zo een grote stap verder in mijn turnontwikkeling te komen. Deze buitenlandstages zijn kostbaar maar onmisbaar omdat juist hier veel te leren valt. Een andere omgeving en andere technieken, maar uiteraard ook de ervaring van in dit geval de Noren. Trainen-trainen-trainen, de wil is er maar de ontbrekende schakel: de euro'tjes, daar heb ik uw hulp hard voor nodig!

Ik kan helaas niet alle kosten zelf betalen en de Noorwegen stage, welke zeer leerzaam staat praktisch voor de deur. Ik ben van u afhankelijk of ik met deze nieuwe ervaring huiswaarts kan keren of juist helemaal niet kan gaan. Uiteraard ben ik zelf al hard aan het sparen, door hier en daar op te passen, mijn zakgeld aan de kant te leggen en daar waar mogelijk klusjes erbij te doen. Een bijbaantje is helaas niet mogelijk door de vele trainingsarbeid en de reistijden. Ik hoop u als sponsor gelukkig te maken en samen met u mooie doelen te realiseren. Laat mij u trots maken! Alle kleine bedragen zijn uiteraard welkom, want wie het kleine niet eert is het grote ook niet weert. Alle beetjes helpen mij een stapje dichter bij mijn trainingsreis naar Noorwegen te komen. 

INZAMELING €750,- NOORWEGEN STAGE.

 

Via deze weg wil ik iedereen en alle bedrijven die mij financieel zouden willen ondersteunen of reeds ondersteund hebben, alvast hartelijk bedanken! 

Mail: sponsor-fenne@outlook.com 

Heel erg bedankt voor jullie bijdrage en de moeite om deze berichtgeving te lezen. U kunt me ook volgen op FB of Instagram. (Topturnen Fenne van Haaren)

Met vriendelijke groet,

Fenne van Haaren

 

 Mijn Donateurs

Kim de Bie
15 februari 2019
Reactie van donateur: Zet em op talentje!!
€20,00
Ria Gaarenstroom
13 februari 2019
Reactie van donateur: Heel veel succes lieve Fenne, van Ria&Ava
€10,00
Silvia van Wanrooij
11 februari 2019
Reactie van donateur: Ga ervoor Fenne!!! Volg jou droom!!
€10,00
Perry
11 februari 2019
Reactie van donateur: Succes fenne zet m op je kunt het
€10,00
Smarte Partz vof
11 februari 2019
Reactie van donateur: Dag Fenne, ga ervoor , heel veel succes
€100,00
Hermans
09 februari 2019
Reactie van donateur: Heel veel succes Fenne. Fam. Hermans uit Veldhoven
€10,00
Anoniem
09 februari 2019
Reactie van donateur: Never give up!
€50,00
melanie hoogvliet
08 februari 2019
Reactie van donateur: Omdat alle kleine beetjes helpen . En ik super trots ben op jou inzet alle feestjes en leuke uitjes die je overslaat voor je droom je bent een topper.
€5,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
 • "YOU NEVER FAIL UNTIL YOU STOP TRYING" 🍀🤸🏻‍♀️🍀🤸🏻‍♀️🍀🤸🏻‍♀️🍀🤸🏻‍♀️ ‏ — voelen gelukkig??
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
 • 😘 super blij met alle lieve mensen in twee dagen al ruim 25% zo lieve mensen heel erg bedankt allemaal 🥰😍 volg me ook via fb of Instagram Topturnen Fenne van Haaren ‏ — gezegend voelen
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
 • ‏ — voelen sprakeloos met de anoniem €50?
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
Er zijn hier nog geen activiteiten