Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Schaatsen, stick en vervanging protectie

Schaatsen, stick en vervanging protectie

Mijn Verhaal

Mijn naam is Kian en ik zit sinds vorig jaar bij RTC Lionhearts (Regionaal Talent Centrum) Icehockey Academy.  Ik heb een LOOT-belofte status toegekend gekregen van de NIJB (Nationale IJshockey Bond) en volg onderwijs op het OSG Talentschool te Heerenveen. Afgelopen seizoen heb ik 9 keer per week getraind, waarvan 4 keer per week met het RTC, 3  keer per week met Unis flyers U17 en 2 x keer per week met de eerste divisie van de Unis Flyers. Inmiddels zijn we met het RTC gestart met de zomertraining 4 keer per week in Sportstad Heerenveen. Na de meivakantie beginnen we ook met Unis Flyers U17 aan de zomertraining. Alles al weer ter voorbereiding op het volgende seizoen (2016/2017).

Ik heb dit jaar met het Nationaal team U16 3 oefenwedstrijden en het Chris Verwijst Toernooi gespeeld. Het hele seizoen werd er 1x per maand getraind met de selectie. Op het Chris Verwijst toernooi zijn we 4e geworden waarbij we met wat meer geluk ook in de finale hadden kunnen staan. Het was een geweldige ervaring om voor mijn land uit te mogen komen in officiële wedstrijden. Mijn doelen voor het komende seizoen zijn: opnieuw geselecteerd worden voor Nat. team U16, een goed seizoen draaien met U17 van de Unis Flyers en ik hoop zo veel mogelijk wedstrijden van de 1e divisie mee te mogen spelen.

Mijn moeder en mijn broer zijn mijn grootste fans en mijn vader heeft het helaas allemaal niet mogen meemaken. Als ik het ijs op ga kijk ik omhoog denk aan mijn vader en dan ga ik ervoor. Als ik scoor kijk ik omhoog, en denk ik aan hem. Het klinkt heel raar maar ik voel hem dan, voel dat hij trots is op mij, voel hem denken en voel zijn hand op mijn schouder.. Ik weet hoe blij hij was toen ik geboren werd. Ik mis hem elke dag maar ik ben super trots op hem, dat hij mijn vader is. Ik heb grote dromen. Het mooie aan dromen is dat het je mooiste fantasie is. Ik droom bijvoorbeeld dat ik met hem schaats. Dat is het geen echte wedstrijd maar gewoon lekker schaatsen. Ik wil hem zo graag vertellen wat ijshockey voor me betekent. Ik weet dat hij trots is en dat hij om me geeft en dat zegt iedereen ook tegen me, maar ik wil soms gewoon zo graag weten hoe trots hij zou zijn......

De kosten voor alles zijn erg hoog, en voor mijn moeder alleen erg lastig te realiseren. Naast de reguliere kosten bij de Unis Flyers (450 euro per seizoen) zijn er de kosten voor het RTC Lionhearts opleiding ( 900 euro per seizoen). De Loot begeleiding op school is 150 euro. Toernooien die we in het buitenland spelen zijn erg goed om te kijken waar je staat en als team naar elkaar toe te groeien maar daar hangt ook een prijskaartje aan. Bijna is het zover dat we naar het traningskamp/toernooi in Tsjechië gaan en mijn sponsor Orangegas heeft ervoor gezorgd dat ik definitief mee kan naar Tsjechië. Er zullen in de toekomst nog wel meer toernooien volgen waaraan we meedoen met het RTC, hiervoor zal ook geld nodig zijn. OrangeGas steunt mij ook bij de opleiding en ik ben ze daar super dankbaar voor.

Om mezelf extra te ontwikkelen zou ik graag naar Hockeycamp Europe willen. Dit is een bijvoorbeeld in de zomervakantie: een heel intensief trainingsprogramma on-ice en off-ice. meer informatie is te vinden op de volgende site http://www.hockeycampeurope.com/camp-15-years/ Dit is echter niet zomaar te realiseren.

Verder zoek ik nog een sponsor voor bijvoorbeeld Tape, vervanging van materialen zoals sticks, nekband en straks ook weer nieuwe schaatsen.

 Mijn Donateurs


Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
 • Ik ben al een heel eind op weg in mijn eerste seizoen. Een seizoen waarin ik voor het eerst zo ontzettend veel trainingstijd heb mogen meemaken. Het vraagt veel van me maar het levert me ook ontzettend veel op! Ben echt heel blij met de kans die ik krijg!
  Even op een rijtje wat het me allemaal gebracht heeft:


  RTC Lionhearts:
  - We hebben een hele gezellige groep jongens bij elkaar die hard werkt en heel veel bijleert
  - De vele tijd die je met elkaar doorbrengt zorgt voor een goede band met elkaar
  - Iedereen werkt hard en ontwikkelt zich heel goed, dit merk ik aan mezelf en mijn spel ook
  steeds weer
  - Een mooi trainingskamp gehad in Zweden en een super vooruitzicht van trainingskamp in
  Tjechië
  - Doordat ik me in het off-season goed heb voorbereid op het RTC heb ik een goede conditie,
  meer kracht en gaan trainingen me vaak goed af


  Nederlands team U16:
  - Ook hier tref ik allemaal jongens die voor het hoogst haalbare willen gaan en leren we heel
  veel van elkaar!
  - De trainingen zijn erg leerzaam, oefenen tegen allemaal jongens van een hoog niveau brengt
  me op nieuwe ideeen waar ik profijt van heb in de wedstrijden en bij Lionhearts
  - Wel mooi om te vermelden is dat ik eigenlijk al het hele seizoen geselecteerd wordt voor dit
  team!


  Unis Flyers:
  - Mn sterke conditie zorgt ervoor dat ik 3 periodes lang vol kan gaan voor elke puck, voor
  mijzelf en het team een fijn gevoel.
  - Buitendat het lekker draait in U17 heb ik ook al een wedstrijd met de eerste divisie mee
  mogen spelen
  - Vanaf de kerst train ik buiten Lionhearts en U17 ook volledig mee met de eerste divisie


  Wanneer ik dit allemaal bekijk kan ik natuurlijk alleen maar zeggen dat het RTC een geweldig succes is en dat ik hoop nog heel veel te mogen leren bij Lionhearts!

  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
 • Het is even geleden dat ik een update heb geschreven maar dankzij mijn verhaal op Talentboek en mijn harde werk tot nu toe heeft een Orangegas interesse getoond als sponsor. Orangegas maakt het mogelijk dat ik op trainingskamp naar Tsjechië kan gaan en ondersteunt mijn RTC Opleiding. Ik ben nu officeel ambassadeur van het bedrijf. We hebben een kennismaking gehad en dat was super leuk. Fotosessie met de andere ambassadeurs Ik ben zo blij dat ik definitief mee kan naar Tsjechië echt helemaal Top en ben super trots met Orangegas als sponsor.


  Ook zijn er een paar nieuwe anonieme sponsotrs bij en daar ben ik ook super blij mee elk bedrag is een stapje dichterbij de doelen die ik mezelf heb gesteld.


  Inmiddels ben ik weer geselecteerd voor training van het Nationale U16 team en train ik ook twee keer per week mee bij het eerste divisie team van de Unis flyers.


  Het gaat allemaal heel lekker en ik voel me top!

  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
 • Het was onze tweede wedstrijd van dit seizoen, We hebben nog niet de echte samenwerking die we moeten behalen. Maar ik speelde in de eerste lijn als eerstejaars met drie derde jaars. Daar ben ik wel trots op. Ik heb twee mooie doelpunten kunnen maken en een assist. Voor de tweede wedstrijd ben ik blij met het resultaat. Als we met het teambelang in het oog spelen dan kunnen er mooie resultaten komen.


  Elke wedstrijd is weer een nieuwe uitdaging die je vol moet aangaan. Zoeken naar de mogelijkheden en hard werken.


   


   

  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
 • Eindelijk is er weer ijs in Thialf. Fijn dat we in Leeuwarden konden trainen maar de thuisbasis is toch het fijnste, de sfeer ,mijn tweede thuis heerlijk. Morgen middag de eerste extra training en zondag de thuiswedstrijd tegen Zoetermeer.


  Onze eigen kleedkamer, warmlopen op dde tribunes waar we ook zitten als de eredivisie speelt. Ook zij spelen morgen weer voor het eerst in Thialf. Ik heb er zo een zin en hoop dat de training lekker loopt en we ons als team neer kunnen zetten bij onze eerste thuiswedstrijd.

  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
 • Lieve Grote zus,


  Een hele dikke knuffel en bedankt voor jullie steun. Ik ga echter super mijn best doen zodat jullie trots op me kunnen zijn. Ik stuur je binnenkort een hele mooie foto op.


  Weer een stap dichterbij !!


  Gr Kian

  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
 • Volgende week de laatste week trainen in Groningen en Leeuwarden. Gelukkig dat dit kon want anders hadden we nog steeds geen ijsttijd gehad.


  Zondag 25 oktober hebben we de eerste wedstrijd weer in Thialf tegen Zoetermeer. Daar kijk ik zo naar uit om weer op de thuisbasis te kunnen spelen. Ik train nu nog twee keer in de week op de sportschool in Heerenveen dat heeft me wel heel erg fit gemaakt voor de start van dit seizoen maar na de herfstvakantie gaan we echt beginnen. Dan train ik weer 7 keer per week op IJs daar heb ik super veel zin in.


   

  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
 • Lieve Oma,


  Heel erg bedankt voor uw steun (en niet alleen deze!) Echt top hoor


  Dikke knuffel Kian

  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
 • Top weer 25 euro dichterbij. Zo blij met de lieve mensen om me heen.


  Dikke knuf Kian

  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
 • Lieve Tante Linda en Ome Jan,


  Heel erg bedankt voor jullie steun. Ik geef jullie een clinic in Groningen in november.


  We zullen gauw even een datum afspreken op een zondag , ik denk aan zondag 8 of 15 november.


  We moeten even afspreken wat jullie uitkomt.


  Groetjes Kian


   

  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
 • Beste Jelle,


  Heel erg bedankt voor je donatie. Als het jou uitkomt dan nodig ik je uit om naar de wedstrijd van U27 op 7 november te komen kijken. Dan spelen we tegen Leeuwarden. De wedstrijd begint om 14.15 . Graag hoor ik op je dat uitkomt. De warme choco/koffie met gevude koek wordt geregeld!


  Groetjes Kian Dreesens

  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
Er zijn hier nog geen activiteiten