Succesvol
0 DAGEN TE GAAN

Europees Kampioenschap JuiJitsu

Europees Kampioenschap JuiJitsu

Mijn Verhaal

Mijn naam is Job Weel, 18 jaar en ik woon in Opperdoes. Ik ben geboren in Amsterdam en na 16 mag ik weer terug naar deze mooie stad om mijn studie Sport, Management & Ondernemen te volgen. Naast mijn studie beoefen ik JuiJitsu op hef hoogst haalbare niveau. Inmiddels een zilveren medaille op wereldniveaj behaald en brons op europees niveau.

Ik beoefen deze sport al zon 12 jaar waarvan ik 5 jaar deelneem aan wedstrijden. Ik ben met deze sport begonnen omdat ik niet wou voetballen en dat de enige andere optie was in het dorp. Dit moest zo zijn want ik geniet met volle teugen van JuiJitsu.

Mijn doel is om mezel te verbeteren. Als dit een hoger podium meebrengt is dat fijn, maar niet mijn hoofddoel. Ik vind het sociale aspect dat je bij sport heb meer van belang dan het prestatie aspect.

Ik ben gaan crowdfunden omdat ik en mijn studentenportemonee het niet zo ruim hebben en JuiJitsu geen geld oplevert maar kost. 

Mijn doel voor komend jaar is naast deelnemen aan het WK onder 21 mijn zwarte band JuiJitsu behalen.

Wenst u mij nou op voorkant van de krant? Dat kan ik regelen, alleen vraag ik daar een kleine donatie voor terug Mijn Donateurs

Pieter Verhoogt (TEAM Medemblik)
27 november 2017
Reactie van donateur: Hi Job, Hier de beloofde ondersteuning door TEAM Medemblik. Omdat de bankrekening van TEAM Medemblik nog niet actief is ontvang je d vergoeding via mijn bankrekening. Komt goed. Belangrijk is dat jij hierbij de bijdrage ontvangt. Hopelijk ben je bli
€250,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten